Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess Nordics ansætter Anette Timm som Head of Business Development

Udgivet 16 januar, 2024

WaveAccess Nordics er stolt over at byde Anette Timm velkommen som vores nye Head of Business Development.

Anette Timm er specialist inden for rekruttering og talent matching med omfattende erfaring inden for forretningsudvikling, strategisk outsourcing, bemanding og rekruttering, hvilket gør hende til det perfekte match for vores virksomhed.

Anette har en stor passion for mennesker og hun er dygtig til at forbinde de rigtige personer med de rigtige projekter, hvilket sikrer succes for alle parter.

I WaveAccess Nordics vil Anettes primære rolle være at parre virksomhedens eksperter med projekter og hjælpe organisationer, der har brug for teknisk ekspertise og IT-rådgivning. Hun vil også udforske nye muligheder i Skandinavien, hvor WaveAccess kan hjælpe virksomheder med at opnå deres mål gennem outsourcing af softwareudvikling.

Anette har en bachelorgrad i organisation og ledelse fra Copenhagen Business School.

Vi glæder os over at have Anette ombord og ser frem til de bidrag, hun vil bringe til vores team, og de spændende muligheder, der venter forude!

Prøv problemfri AI-integration med ValueXI

Oplever du stadig vanskeligheder med at bevæge dig fra AI-prototyper til AI-løsninger, der er klar til produktion? Kæmper du med at implementere AI i dine arbejdsprocesser? Eller drømmer du måske om at udnytte ChatGPT’s færdigheder, samtidig med at du overholder GDPR? Vi...
27 december, 2023

Hvorfor du ikke vil have "yes people" på dit IT-projektteam

Hos WaveAccess går vi ikke efter "yes people". Vi sætter pris på teamwork, hvor hver eneste stemme tæller, og hvor samarbejdet er nøgleelementet. Denne tilgang sikrer os en succesfuld realisering af vores IT-projekter. I artiklen på engelsk tager Kenneth Hallingskov, admi...
14 december, 2023

WaveAccess nævnt blandt Clutch Global Leaders 2023

Vi er begejstrede for at meddele, at WaveAccess er blevet anerkendt som en vinder af Clutch Global Awards 2023 i kategorierne IoT, Cognitive Computing og Microsoft Dynamics CRM. Clutch Global ledere udvælges på baggrund af platformens strenge metode, der lægger vægt på br...
29 november, 2023

Relaterede services

IT-rådgivning
Applikationsudvikling
Internet of Things

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.