Indfør AI i din virksomhed med denne løsning, der leveres klar til brug. I skyen eller On-Premises.

Vi hjælper dig med at bringe orden
i dine indgående anmodningers ufærdige kaos

Klassificer efter type

Klassificer efter type

Vores AI-værktøj markerer enhver anmodning efter type, så du nemt og visuelt kan skelne en teknisk anmodning fra et kundeemne og et supportspørgsmål fra en demo-anmodning. Du sparer tid!
Analyser efter vigtighed

Analyser efter vigtighed

Få en bedre SLA ved at lade AI'en analysere, hvilke anmodninger der skal behandles først på baggrund af deres vigtighed (f. eks. fra dine Tier 1-kunder).
Prioriter ved hjælp af marginal analyse

Prioriter ved hjælp af marginal analyse

Baseret på den marginale analyse af dine tidligere anmodninger vil AI'en "læse" indgående kundeemner ligesom en sælger. Den registrerer automatisk nye kundeemner med et højere potentiale.

Træn din egen AI med dine indgående data via dette sofistikerede, professionelle værktøj

Vi skabte den universelle AI til at behandle indgående tekstdata til enhver afdeling: fra et supportteam til en marketingafdeling. Det eneste, denne AI behøver for at lære, er dine indgående data.

For at oprette værktøjet samlede vi erfarne dataforskere, seniorudviklere og førende UI-medarbejdere, så du udelukkende får de bedste resultater uden en eneste kodelinje.

Spring det besværlige arbejde over: Når dine data er uploadet, hjælper værktøjet dig med at forberede dataene og optræne modellen til at behandle DINE anmodninger i løbet af timer i stedet for uger.

Få de mest nøjagtige meddelelser og undgå at spilde din tid på manuel sortering igen og igen!

Train your own AI

Sådan fungerer det

Optræn så mange modeller, som du ønsker og vælg metrik baseret på disse rapporter

Området Profileringsrapport viser dig oplysninger om datasættet og anbefalinger til, hvordan du kan forbedre det endnu mere.
Oversigten viser datakategorier og fremhæver de mest almindelige problemer: manglende værdier, duplikater, korrelationer. Den indeholder mange nyttige grafer, der hjælper dig med at estimere data og se, om de er klar til ML-optræning.
Viser problemer med data, der kan forhindre en vellykket optræning (såsom høj korrelation mellem kolonner osv.). Dybest set organiserer værktøjet selv dataene. Men hvis du følger anbefalingerne og forbedrer sættet, fungerer værktøjet bedre og bedre.
Området Analytiske grafer fremstiller forskellige grafer (PCA, UMAP og mere) og viser oplysninger om den tekst, der findes i anmodningerne.
Viser datadistribution i henhold til PCA-algoritmen (Principal Component Analysis).
Viser datadistribution i henhold til UMAP-algoritmen (Uniform Manifold Approximation and Projection).
Viser hvilke ord dit publikum bruger og hvor ofte de bruger dem. Tag Clouden viser også, hvordan disse ord påvirker modellen.
Viser gensidig fordeling af prøver mellem to valgte variabler.
Viser korrelationskoefficienter mellem variabler. Hver celle i tabellen viser sammenhængen mellem to variabler. En korrelationsmatrix bruges til at opsummere data, som input til en mere avanceret analyse og som diagnostik til avancerede analyser.

Optræn din egen AI
baseret på dine egne indgående anmodninger

Classify by a type

Arbejd i skyen eller On-premise

Hvis du ejer et virksomhedsdatacenter eller arbejder med følsomme data, leveres værktøjet On-premises.
Analyze by urgency

Færdigheder inden for Machine Learning er ikke påkrævet

Guiden med en visuel grænseflade fører dig gennem hele processen, lige fra indlæsning af en *.xls-fil til dataprofilering og optræning
Prioritize using Marginal Analysis

Produktionsklar

Når du har en AI-model der fungerer som ønsket, kan du integrere den i din virksomhedsinfrastruktur via REST API'en.
Classify by a type

Skalerbarhed

Parallelle forekomster hjælper med at fremskynde din databehandling og skalere de påkrævede ressourcer op/ned baseret på datamængden.
Analyze by urgency

Automatiseret dataprofilering

Værktøjet registrerer problemer med dit datasæt (manglende data, duplikerede rækker) og viser, hvordan man løser dem i en separat advarselsrapport.
Prioritize using Marginal Analysis

Kan tilpasses 100%

Før vi leverer værktøjet, tilpasser vi det yderligere til dit segment og udvikler nye typer rapporter baseret specifikt på dine forretningsmål.
Anmod om en demo, og se, hvordan de rå data bliver til en optrænet model på mindre end en time!
Anmod om en demo

Vælg Klienter

Vi har arbejdet sammen med WaveAccess i mere end to år om projekter relateret til udvikling af software og søgninger efter videnskabelige applikationer. Vi er meget imponeret over, hvor hurtigt de professionelle folk hos WaveAccess forstår de behov, videnskabsfolk har, og tilgodeser disse i softwaren. WaveAccess-kollegaer kommunikerede hurtigt og handlede øjeblikkeligt ved ethvert "bump" på vejen. Holdet er meget professionelt og pålideligt i deres kommunikation. Jeg anbefaler WaveAccess for alle jeres software udviklingsbehov.
Thomson Reuters logo
Jeg har arbejdet med WaveAccess i nu mere end 10 år via flere firmaer, og de har altid leveret, det jeg vil have, inden tidsfristen og indenfor budgetrammen. Vi har arbejdet sammen på webprojekter, integration, data-loading, konstruktion af nye platforme, support og yderligere udvikling af legacy-kode, dokumentation og mobile apps. Nu støtter mit firma life science-verdenen ved at bearbejde data og tilvejebringe knowledge-mining-services. WaveAccess-holdet tager vores mål til sig, og jeg er glad for deres produkter.
Bio Rancho logo
åbent citat
lukket citat

Fakta om WaveAccess

600HOLDSPILLERE
 • Udviklere
 • Designere
 • Frontend udviklere
 • DevOps
 • PMs
 • QA
 • Analytikere
 • Marketingmedarbejdere
35Services
 • Web og Mobile
 • Data Science
 • Internet of Things
 • Desktop
 • Database
 • osv
21ÅR MED SUCCESFULDE RESULTATER FOR KUNDER

Lad os komme i gang

Bed om et tilbud eller tag en snak
med vores tech ekspert

Udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor én hverdag

Påkrævet felt

Påkrævet felt

Beklager, men vi fik ikke din e-mail

Hvordan vi behandler dine persondata
Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Relaterede services

Machine learning
Internet of Things

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.