IT-design til Sundhed

Skræddersyet sundhedssoftware
Igennem teknologisk innovation hjælper vi vores kunder med at forme fremtidens sundhedspleje.

WaveAccess udvikler komponenter
samt hele produkter for kunder

Telemedicine

Telemedicin

WaveAccess er på forkant med innovative telemedicinløsninger og har leveret adskillige projekter, der integrerer alle aspekter ved digitale patientoplevelser. Vi har blandt andet udviklet systemer til web-baserede patient-doktor samtaler (via WebRTC medieserver), platforme til personlige patientjournaler og et virtuelt system til konsultationsplanlægning.
MachineLearninginHealthcare

Machine Learning inden for sundhedspleje

Store datamængder (røntgen- og ultralydsscanninger, video, tidsserier, tekst og figurer) kan behandles hurtigt og nøjagtigt, hvilket sparer tid og kræfter og samtidig optimerer omkostninger. I ét projekt, implementerede vores team microservices, der behandlede data i EMR-klynger og anvendte algoritmer for Deep Learning kombineret med computervision og forventningsanalyser. De opnåede resultater blev integreret tilbage i kundernes egne produkter.
HealthcareAnalytics

Healthcare analytics

Healthcare analytics fokuserer på håndtering af kroniske sygdomme, forudsigelser omkring slutresultat og opdagelse af anomalier baseret på tidligere og aktuelle data. Standarden indenfor området er HEDIS målinger, et specifikt sæt resultatmålinger som, kombineret med business intelligence og datavisualisering, tilvejebringer information til at understøtte beslutninger og komme med handlingsorienteret indsigt.
ARVRinHealthcare

Augmented Reality og Virtual Reality inden for sundhedspleje

AR/VR kan ændre hvordan sundhedspleje ydes til patienter. Disse teknologier har potentialet til at flytte medicinsk behandling uden for klinikken, hvilket kan give læger og andet sundhedspersonale hidtil usete muligheder. Med vores eksperter kan vi sammen undersøge mulighederne for at udnytte AR/VR-teknologier til at give jer og jeres patienter konkrete og innovative behandlingsmetoder.
Blockchain-based-Healthcare-Solutions

Blockchain-baseret sundhedsplejeløsninger

Vi har erfaring med udvikling af blockchain-løsninger, som igennem smart contracts kan styre koordineringen mellem alle parter i et medicinsk behandlingsforløb. Vi hjælper kunderne med at undersøge en række egnede blockchain-platforme (Ethereum, Hyperledger, Corda, Quorum, etc.), teste dem på specifikke scenarier og så vælge den bedst mulige løsning.
HealthcareIoT

IoT for sundhedspleje

Med integrerede og tilsluttede IoT enheder kan data om alt fra symptomer til parametre om effektivitet løbende indsamles. Dette kan holde sundhedspersonale konstant opdateret om eksempelvis behandlingsstatus, tilstanden på udstyr og meget andet. WaveAccess har erfaring med udvikling af IoT platforme, som kan blive en integreret del i din tilgang til sundhedspleje.

Hvorfor udbydere af sundhedsplejeløsninger vælger os

Erfaring med sundhedsplejestandarder

Erfaring med standarden

WaveAccess har et dedikeret datterselskab til healthcare / sundhedspleje, som udvikler produkter og tjenester til branchen. Der anvendes FHIR som kernen af alle løsninger, og HIPAA, HL7, FDA, CDA og DICOM er ligeledes velkendte begreber. Desuden samarbejder WaveAccess med førende industrieksperter og akademikere.
Ekspertise med integration af sundhedssoftware

Ekspertise med integration af sundhedssoftware

I samarbejde med vores datterselskab har vi udviklet en dokumenteret metode til at integrere software i din medicinske infrastruktur. Igennem denne metoder overholdes standarder og sikrer ligeledes kompatibilitet med eksisterende tredjepartsløsninger.
Partnerskabsmodel: Hybrid Teams

Partnerskabsmodel: Hybrid Teams

Med mere end 300 udviklere med ekspertise over mere end 50 teknologier, kan WaveAccess hurtigt oprette effektive og alsidige teams til at levere højkvalitetsløsninger og give deres virksomhed en konkurrencefordel.

Udvalgte kunder

åbent citat
I modsætning til andre teams udførte WaveAccess simpelthen bare arbejdet! Ingen problemer eller besvær. De kunne have arbejdet i kontoret ved siden af mig, og det ville ikke have kørt bedre.
lukket citat

Fakta om WaveAccess

850HOLDSPILLERE
 • Udviklere
 • Designere
 • Frontend udviklere
 • DevOps
 • PMs
 • QA
 • Analytikere
 • Marketing team
35Services
 • Web og Mobile
 • Data Science
 • Internet of Things
 • Desktop
 • Database
 • osv.
24ÅR MED SUCCESFULDE RESULTATER FOR KUNDER

Hvad får du hos WaveAccess?

Kommunikation i realtid vha

Åben kommunikation

Vi taler med vores kunder hver dag igennem Online møder, telefon og andre værktøjer. Hver uge mødes projektteams for en ugentlig demonstration, sprint-planlægning samt spørgesessioner. Læs mere på.

Vi fokuserer på værdier på lang sigt

Vi fokuserer på den lange bane

Og derfor er 80% af vores kunder andengangskøbere. De fleste af vores kunder anbefaler ligeledes vores tjenester til andre.

Projektleder døgnet rundt

Projektleder døgnet rundt

Du får din egen projektleder, som står klar hele døgnet rundt. Vi tilbyder også en projektleder on-location hos jer. Vi bruger kundens egne værktøjer til projektstyring, eller JIRA, hvis ikke kunden selv har præference.

Stærk teammotivation

Loyale medarbejdere

Hvorfor? God løn, sociale garantier og et sundt arbejdsmiljø! Vi sender ofte vores medarbejdere på kurser og prioriterer deres udvikling.

Ingen skjulte omkostninger

Ingen skjulte omkostninger

Du får gennemsigtig projektledelse, proaktiv risikostyring og detaljerede timeseddeler og fakturaer.

Lad os komme i gang

Bed om et tilbud eller tag en snak
med vores tech ekspert

Udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor én hverdag

Påkrævet felt

Påkrævet felt

Beklager, men vi fik ikke din e-mail

Mindst 6 symboler

Hvordan vi behandler dine persondata
Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Relaterede services

Life Sciences Softwareudvikling
Machine learning
Vidensintensiv Softwareudvikling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.