Skræddersyet sundhedssoftware

Skræddersyet sundhedssoftware
Vi hjælper vores kunder med at fremskynde teknologisk innovation og forme den måde, hvorpå sundhedspleje ydes til patienter.

WaveAccess udvikler komponenter
til sine kunders produkter

Telemedicine

Telemedicin

WaveAccess er på forkant med innovative telemedicinløsninger og har leveret flere projekter, der integrerer alle aspekter ved digitale patientoplevelser, som f.eks. mobil- og webprogrammer, brugerdefinerede integrationsmoduler og -platforme. Flere telemedicinløsninger blev udarbejdet vha. WebRTC medieserver, platforme til personlige patientjournaler og et virtuelt system til konsultationsplanlægning.
Machine Learning inden for sundhedspleje

Machine Learning inden for sundhedspleje

Enorme datamængder (røntgen- og ultralydsscanninger, video, tidsserier, tekst og figurer) kan blive behandlet hurtigt og nøjagtigt, hvilket sparer tid og kræfter og samtidig optimerer omkostninger. Vores team implementerede mikrotjenester, der behandlede data i EMR-klynger og anvendte algoritmer for Deep Learning til opgaver med computervision og forventningsanalyser. De opnåede resultater blev integreret tilbage i kunders produkter.
Sundhedsplejeanalyser

Sundhedsplejeanalyser

Sundhedsplejeanalyser forkuserer på håndtering af kroniske sygdomme, resultatforventning og opdagelse af anomalier baseret på tidligere og aktuelle data. Standarden for sundhedsplejeanalyser er HEDIS-foranstaltningerne, et specifikt sæt resultatmålinger inden for industrien med sudhedssektoren. Kombineret med business intelligence og datavisualisering fremsætter den information til at understøtte beslutninger og komme med handlingsrettet indsigt.
Augmented Reality og Virtual Reality inden for sundhedspleje

Augmented Reality og Virtual Reality inden for sundhedspleje

AR/VR ændrer den måde, hvorpå sundhedspleje ydes til patienter. Disse innovative teknologier understøtter flytningen af medicin uden for de kliniske lokaler, hvilket giver sagkyndige mulighed for innovative fremgangsmåder. Vores teameksperter kan arbejde sammen med kundens team om at undersøge mulighederne for at udnytte AR/VR-teknologier, der vil give slutbrugere af udviklede systemer en konkret fordel.
Blockchain-baseret sundhedsplejeløsninger

Blockchain-baseret sundhedsplejeløsninger

Vores erfaring omfatter udviklingen af blockchain-løsninger, der anvender intelligente kontrakter til at koordinere flere parter til at fremsætte hele den medicinske omsorgscyklus. Vi hjælper kunderne med at vælge en række egnede blockchain-platforme (Ethereum, Hyperledger, Corda, Quorum, etc.), teste dem på kundens specifikke scenarie og så vælge den, der fungerer optimalt og dækker alle afskygninger.
IoT for sundhedspleje

IoT for sundhedspleje

Tilsluttede og integrerede enehder kan komme med primære data som en del af en sundhedssoftwareløsning – hvad enten det er at overvåge patientsymptomer eller behandlingseffektivitet, holde omsorgspersoner opdateret om behandlingsstatus eller holde styr på udstyr på en medicinsk facilitet. Vores erfaring lader os udvikle innovative og effektive IoT-platforme, der kan blive en integreret del i din sundhedsplejeløsning.

Hvorfor udbydere af sundhedsplejeløsninger vælger os

Erfaring med sundhedsplejestandarder

Erfaring med sundhedsplejestandarder

Foruden vores egen projektekspertise har vi et dedikeret datterselskab for sundhedspleje, der er fokuseret på at udvikle sundhedsplejeprodukter og -tjenester. De anvender FHIR i kernen af alle løsninger, og HIPAA, HL7, FDA, CDA og DICOM er naturligvis ikke ukendt for dem. Desuden samarbejder WaveAccess med de bedste industrieksperter og akademikere.
Ekspertise med integration af sundhedssoftware

Ekspertise med integration af sundhedssoftware

I samarbejde med vores datterselskab for sundhedspleje har vi udviklet en dokumenteret metode til at integrere specialudviklet software i din medicinske infrastruktur uden problemer og samtidig overholde standarder og være kompatibel med de eksisterende tredjepartsløsninger.
Partnerskabsmodel: Hybrid Teams

Partnerskabsmodel: Hybrid Teams

Med et dedikeret team på mere end 300 udviklere med ekspertise, der dækker mere end 50 teknologier, kan WaveAccess hurtigt konfigurere effektive og alsidige teams til at hjælpe vores kunder med at levere højkvalitetsløsninger og give deres virksomhed en konkurrencefordel.

Udvalgte Kunders

åbent citat
I modsætning til andre teams udførte WaveAccess simpelthen bare arbejdet! Ingen problemer eller besvær. De kunne have arbejdet i kontoret ved siden af mig, og det ville ikke have kørt bedre.
lukket citat

WaveAccess Highlights

350Holdspillere
 • Udviklere
 • Designere
 • Frontend udviklere
 • DevOps
 • PMs
 • QA
 • Analytikere
 • Marketing
  medarbejdere
300projects completed
 • Web
 • Mobile
 • Desktop
 • Database
 • Cloud
 • QA
19år med succesfulde resultater for kunder

Hvad får du med WaveAccess?

Kommunikation i realtid vha

Kommunikation i realtid vha

Skype-opkald og virtuel skærmdeling — vi taler med vores kunder hver dag. Hver uge mødes projektteams for en ugentlig demonstration, sprint-planlægning samt spørgesessioner.

Vi fokuserer på værdier på lang sigt

Vi fokuserer på værdier på lang sigt

Og derfor er 80 % af vores kunder vores andengangskøbere. De fleste af vores kunder anbefaler vores tjenester til deres partnere og kolleger.

Projektleder døgnet rundt

Projektleder døgnet rundt

Du får din egen projektleder, som star klar hele døgnet rundt. Vi tilbyder også en projektleder på stedet. Teams burger kunders JIRA som et release management-redskab.

Stærk teammotivation

Stærk teammotivation

Hvorfor? God løn, sociale garantier og et sundt arbejdsmiljø! Vi sender ofte vores medarbejdere på undervisningskurser og nyder godt af deres udvikling.

Ingen skjulte omkostninger

Ingen skjulte omkostninger

Du får gennemsigtig projektledelse, sammen med et detaljeret risikokort. Du får også en liste over projektudgifter med forklaringer.

Lad os komme i gang

Anmod om et tilbud eller få en snak
med vores tech ekspert
Alex Ostapovich
Blockchain Consultant
Eller giv dine kontaktoplysninger, så vil vi vende tilbage indenfor en hverdag

Relaterede services

Blockchain-implementering
Machine learning
Internet of Things
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.