R Udvikling & Optimering

High performance løsninger, som møder vores kunders behov

R programmeringssproget er udbredt blandt udviklere, der sidder med statistik og data mining med henblik på at udvikle statistisk software og dataanalyse.

For at få det meste ud af R programmeringssproget tilbyder WaveAccess dig:

 • R Udvikling
  For at kunne udbyde service af høj kvalitet, sammensætter WaveAccess dygtige teams, der kan skrive algoritmer ved at anvende forskellige biblioteker af R programmeringssproget.
 • R Optimering
  Benyt vores mesto erfarne udviklere til at optimere og gennemse applikationskodning. Med vores vidtstrakte teknologiske profil kan vi forbedre ydeevnen ved at ændre seperate dele af koden til at fungere via de hurtigste biblioteker.
 • Konvertering til Java
  Til intensive opgaver er der behov for at manipulere R objekterne direkte. Vores udviklere kan konvertere R programmeringssproget til JAVA (eller hvilket som helst andet programmeringssprog), men det kommer til at fungere lige så vel som R interfacet.
 • GPU accelering via CUDA og OpenCL
  R udbyder et stort udvalg af statiske og grafiske teknikker, så hurtig behandling af bulkdata er meget vigtigt. Vores computing erfaring gør det muligt for os at forbedre kvaliteten af applikationer med GPU (Cuda, OpenCL) og forøge applikationens ydeevne for at øge din forretnings effektivitet.

Hos WaveAccess fokuserer vi på løbende forståelse og fremskridt inden for de projekter vi arbejder med. Kombinationen af IT-forståelse, samarbejde, unikke viden og ekspertise om virkelige teknologier, heribalndt højteknologisk- og Life Science udvikling. Vi gør derfor alt for at finde de bedste løsninger til vores kunder.

Er du klar til at gå videre med vores tilpassede programmeringsservices?
Ring til os i dag på: +45 20 55 62 22 eller
kom i kontakt.

Relaterede services

Dedikeret Udviklingsteam
Vidensintensiv Softwareudvikling
Life Sciences Softwareudvikling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.