Machine learning

Machine learning
Vi udvikler og implementerer machine learning smoduler i informationssystemer til at løse anvendte matematiske opgaver for firmaer.

Udbredte problemer,
som machine learning algoritmer løser

Vurder og distribuer kunders anmodninger

Vurder og distribuer kunders anmodninger

Evaluering af kunders anmodninger om platforme til e-handel og deres distribution ud fra marginalitet og ud fra, hvor sandsynlig en transaktion er. Kvalitetsanmodninger ("lovende kundeemner") sendes til salgsafdelingen for at blive behandlet først. For at afslutte salget kan de mest erfarne ledere kontakte den potentielle kunde. I henhold til WaveAccess-data fordobles konverteringsrater inden for nogle detailprojekter, hvis der følges op med en potentiel kunde inden for de første 15 minutter efter deres anmodning.
Prognoser af tendenser og hændelser

Prognoser af tendenser og hændelser

Med hjælp fra machine learning algoritmer kan man forudsige sandsynligheden for en bestemt hændelse, samt forudsige i hvilken retning en tendens udvikler sig. F.eks. kan man forudsige kundepotentiale eller sandsynligheden for salg. For forsikringsfirmaer er det muligt at udvikle et system, som ud fra tusinde af patienter udvælger de patienter, hvis fremtidige helbredsudgifter beregnes til at overstige en fastsat grænse, og hermed foreslås det, at der tages yderligere test eller forebyggende midler i brug.
Genkendelse og klassifikation af objekter

Genkendelse og klassifikation af objekter

Machine learning algoritmer er i stand til at opdage og definere objekttyper på baggrund af et stort antal af billeder, f.eks. kan de vise neoplasi på røntgenbilleder.
Anbefalinger med høj præcision

Anbefalinger med høj præcision

På baggrund af indhentet data om en bruger kan et anbefalingssystem fremvise de mest relevante varer for brugeren (tjenester, film, musik o.a.). Anbefalingerne er baserede på visningshistorikken, alder, køn, interesser osv. samt hvad andre med lignende træk foretrækker. Anbefalingssystemet er baseret på machine learning algoritmer, som vi har udviklet til projektet Jisp (Web-platform + mobilapplikation + browserudvidelse).

Partnerskabsmodeller

Udvikling

Udvikling

Udvikling Implementering af et skræddersyet informationssystem baseret på machine learning.

Integrering

Integrering

Tilføjelse af et machine learning-modul i et eksisterende informationssystem.

Outsourcing

Outsourcing

Udvikling af machine learning-algoritme som del af et globalt distribueret hold.

C++ inc
.Net inc
Python inc
PostgreSQL inc
Matlab inc
Java inc

Vi kan udvikle
et lille pilotprojekt

Hvis du vil vurdere muligheden af
machine learning for dit system,
så kontakt os venligst på

Vi kan udvikle et lille pilotprojekt

Hvad får du hos WaveAccess?

Kommunikation i realtid vha

Åben kommunikation

Vi taler med vores kunder hver dag igennem Skype, telefon og andre værktøjer. Hver uge mødes projektteams for en ugentlig demonstration, sprint-planlægning samt spørgesessioner.

Vi fokuserer på værdier på lang sigt

Vi fokuserer på den lange bane

Og derfor er 80% af vores kunder andengangskøbere. De fleste af vores kunder anbefaler ligeledes vores tjenester til andre.

Projektleder døgnet rundt

Projektleder døgnet rundt

Du får din egen projektleder, som står klar hele døgnet rundt. Vi tilbyder også en projektleder on-location hos jer. Vi bruger kundens egne værktøjer til projektstyring, eller JIRA, hvis ikke kunden selv har præference.

Stærk teammotivation

Loyale medarbejdere

Hvorfor? God løn, sociale garantier og et sundt arbejdsmiljø! Vi sender ofte vores medarbejdere på kurser og prioriterer deres udvikling.

Ingen skjulte omkostninger

Ingen skjulte omkostninger

Du får gennemsigtig projektledelse, proaktiv risikostyring og detaljerede timeseddeler og fakturaer.

Vi har arbejdet sammen med WaveAccess i mere end to år om projekter relateret til udvikling af software og søgninger efter videnskabelige applikationer. Vi er meget imponeret over, hvor hurtigt de professionelle folk hos WaveAccess forstår de behov, videnskabsfolk har, og tilgodeser disse i softwaren. WaveAccess-kollegaer kommunikerede hurtigt og handlede øjeblikkeligt ved ethvert "bump" på vejen. Holdet er meget professionelt og pålideligt i deres kommunikation. Jeg anbefaler WaveAccess for alle jeres software udviklingsbehov.
Thomson Reuters logo
Jeg har arbejdet med WaveAccess i nu mere end 10 år via flere firmaer, og de har altid leveret, det jeg vil have, inden tidsfristen og indenfor budgetrammen. Vi har arbejdet sammen på webprojekter, integration, data-loading, konstruktion af nye platforme, support og yderligere udvikling af legacy-kode, dokumentation og mobile apps. Nu støtter mit firma life science-verdenen ved at bearbejde data og tilvejebringe knowledge-mining-services. WaveAccess-holdet tager vores mål til sig, og jeg er glad for deres produkter.
Bio Rancho logo
åbent citat
lukket citat

Lad os komme i gang

Bed om et tilbud eller tag en snak
med vores tech ekspert

Udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor én hverdag

Relaterede services

Dedikeret Udviklingsteam
Vidensintensiv Softwareudvikling
R Udvikling & Optimering
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.