Life Sciences Softwareudvikling

Life Sciences udvikling
Skræddersyet Life Science software gør dine ideer til virkelighed.

Sæt skub i og
øg kvaliteten
af din forskning

Life Sciences bryder grænserne for hvad der er muligt indenfor opdagelse. Men eftersom konkurrenterne anvender de samme værktøjer, kan det være svært at forstå hvordan det kan lade sig gøre. WaveAccess skaber derfor custom-udviklet Life Sciences software, for at hjælpe den innovative med at fortsætte med at gøre nye opdagelser. Vores skræddersyede software og applikationer er designet til at øge din virksomheds konkurrenceevne og til at accelerere innovationsprocesserne. Vores Life Sciences produkter er designet til at møde vores kunders behov i vidensindustrien.

Skræddersyet software indeholder de processer, som gør det muligt at:

 • Anvende dit områdes videnskabelige terminologi i softwareprogrammet
 • Optimere din forskningsprocesser
 • Efterprøve dine hypoteser via dataanalyse
 • Opnå, bedømme, analysere og udgive dine resultater hurtigere end sædvanligt

Vælg WaveAccess som din partner når det kommer til Life Sciences. Vi har mange års erfaring i vidensindustrien, og med at arbejde med virksomheder ligesom din. Alle vores produkter er unikke, eftersom der ikke er to Life Sciences virksomheder der er ens.

Vores produkttilbud inkluderer:

 • Implementering af algoritmer
 • Webportaler og udvikling af desktop applikationer
 • Skalerbare og ydedygtig databasedesign
 • Distribueret datakildeintegrering og accelereret beregning med CUDA
 • Legacy code migrering
 • Beregning af præstationsoptimisering
C++ inc
Python icn
R inc
Nvidia Cuda inc
OpenCL inc
Java inc

TranSMART Development

The entire WaveAccess team keeps an active membership with TranSMART Developer Workshops to stay current on industry innovations and advances.

 • TranSMART development & customization
 • Migrating existing business processes to the TranSMART platform
 • TranSMART configuration and deployment
TranSMART Development

R Udvikling

R script er det mest populære programmeringssprog, hvad angår statistisk analyse og data mining. WaveAccess udnytter fordelene ved R script for dine Life Sciences projekter.

 • R script udvikling and optimering
 • Opbygning af R algoritmer, som er software- og miljøkompatible
 • Konverting til Java når det behøves

GPU Softwareudvikling

Scertificerede udviklere af CUDA (Compute Unified Device Architecture) skaber og optimerer programmer til masseparallel databehandling og leverer fleksibelt arbejde med massedata.

 • GPU-acceleration via CUDA og Open CL
 • CUDA-programudvikling og -optimering
GPUImage
Er du klar til at tage et skridt videre med vores custom-udviklede software?
Kontakt os direkte på telefon +45 20 55 62 22 eller send os en e-mailhello@wave-access.com

Omfattende Erfaring

Med vores syv år i branchen, har vi arbejdet sammen med mange Life Science og højteknologiske virksomheder på projekter, som har bidraget til at optimere deres måde at arbejde på. Vores teams har bevist deres værd ved at håndtere de mest komplekse softwareprojekter.

Forskerne, Vores Kollegaer

Forskere og softwareudviklere har meget tilfælles, når det kommer til måden hvorpå vi udvikler løsninger til vores klienter og kunder. Vores ligheder giver os en dyb forståelse for forskernes teknologibehov, og vi skræddersyr vores softwareløsninger for at møde ethvert behov fra deres side.

Erfarent Life Sciences Software Team

WaveAccess beskæftigter et team af erfarne projektledere og certificerede applikationsudviklere. Vi opretholder vores udviklerworkshops-medlemskaber og anvender agile metoder, for at sikre, at kvaliteten af vores arbejde gennem hele processforløbet, fra igangsættelse til levering.

“I mere end to år har vi arbejdet sammen med WaveAccess på projekter relateret til softwareudvikling og søgen efter videnskabelige applikationer.

Vi er meget imponerede over hvor hurtigt de ansatte hos WaveAcces forstår vores behov og anvender de værktøjer, som forskere står og behøver, samt realiserer dem i softwareprogrammerne på den bedst mulige måde. Fejlfinding har aldrig været et problem - WaveAccess kollegaer svarer hurtigt ved at tage sig omhyggeligt af enhver lille fejl, som er uundgåeligt i softwareudvikling.

WaveAccess teamet er meget professionelt og pålideligt når det kommer til kommunikation, og især i aftaler, der involverer adskillige firmaer.”


De har en kerne af højtuddannede softwareudviklere og ligeledes en fleksibel pulje af freelancere, hvis et projekt står og behøver unik ekspertise, som ikke er repræsenteret i kerneteamet. Teamets kombinerede færdigheder dækker alle former for populære programmeringssprog og frameworks.

Jeg kan varmt anbefale WaveAccess som partner indenfor enhver form for softwareudvikling.”

Svetlana Bureeva
Direktør, Professional Services
IP & Science

Læs mere
Thomson Reuters logo

Relaterede services

Vidensintensiv Softwareudvikling
Machine learning
IT-design til Sundhed

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.