Nearshore-
udviklingst­-
jenester

Nearshore-udviklingstjenester
Udnyt kraften ved nearshore-softwareudvikling til din forretning

Udviklingsteams, der er afsat til nearshoring
for hurtigere vækst og øget effektivitet

I jagten på omkostningsoptimering henvender virksomheder sig ofte til udenlandske leverandører og går over til offshoring eller nearshoring. Det udnytter også evnen til hurtigt at køre udviklingsteams op og ned, efterhånden som forretningskravene ændrer sig.

Hent eksterne ressourcer og ekspertise til virksomheden, muliggør en fleksibel fremgangsmåde og enklere forretningsaktiviteter – med en pålidelig nearshoring-partner!

Hvad er fordelene ved nearshore-udviklingstjenester?
 • Bred ekspertise
 • Risikodæmpning
 • Den samme eller tilsvarende tidszone
 • Tilsvarende kulturel alliance
 • Nemme rejseaktiviteter

Hvordan kan nearshore-udviklingstjenester
forbedre din softwareudvikling?

Bedre produktionstid

Bedre produktionstid

Det tager ofte en nearshoring-leverandør så lidt som én uge at stille et helt udviklingsteam til rådighed, så du kan opnå det ønskede arbejdstempo med det samme.
Bredere talentmasse

Bredere talentmasse

Nearshore-udviklingsvirksomheder har adgang til dyb og sjælden ekspertise, eksponering for de seneste udviklingsplatforme og løbende undervisning.
Skalerbarhed for teams

Skalerbarhed for teams

Hvis du har brug for et større team, sørger din nearshore-leverandør for det. Teamet kan også skaleres ned og flyttes til andre projekter uden at afskedige medarbejdere.
Risikodæmpning

Risikodæmpning

En nearshoring-partner påtager sig de fleste af dine udviklingsrisici, og du betaler kun for det, der bliver leveret.
Omkostningseffektivitet

Omkostningseffektivitet

Nearshore-udviklingsteams hjælper dig med at optimere omkostninger og samtidig levere førsteklasses resultater og spare tid.

Reservér en gratis opdagelsessession

I løbet af den 20 minutters online session med vores nearshore-projektleder undersøger vi din virksomheds behov for softwareudvikling, finder ud af, om nearshoring passer til dine mål og giver dig nogle optimeringstips.

Hvad vil du få ud af en opdagelsessession?
 • Indblik i, hvordan nearshore-softwareudvikling kan blive et vækstområde for din forretning
 • Et tilbud til nearshore-udviklingsteamet, der imødekommer din forretnings præcise behov – og giver den en unik konkurrencedygtig fordel!

Hvad får du
med WaveAccess?

Dokumenteret ekspertise

Dokumenteret ekspertise

Vi har adgang til en talentmasse med teknikere, som er yderst kompetente inden for softwareudvikling. Deres ekspertise er dokumenteret ved hjælp af mange programmeringskonkurrencer som f.eks. ICPC.
Fleksibel prisfastsættelse

Fleksibel prisfastsættelse

Vi tilbyder verdens mest konkurrencedygtige pris/præstation-forhold. Vores prisfastsættelsespolitik kan justeres, men vores passion for perfektion ændrer sig aldrig.
Gennemskuelighed

Gennemskuelighed

En dedikeret projektleder, som taler flydende engelsk, er tilgængelig for dig hele døgnet rundt. Vi sporer vores fremgang og giver dig ugentlige rapporter – du ved altid, hvad din projektstatus er.
Fokus på langsigtede værdier

Fokus på langsigtede værdier

Vi fostrer strategiske partnerskaber: 80% af vores kunder er tilbagevendende kunder, som samarbejder med os på mere end ét projekt.
Agile og DevOps

Agile og DevOps

Vores strømlinede processer muliggør hurtigere udgivelser. De løsninger, som du får hos os, er pålidelige, skalerbare, omkostningseffektive og vedligeholdelsesvenlige.
Produkttænkning

Produkttænkning

Vi giver din forretning merværdi, fra en idé til slutprodukt. ved at stille yderligere sagkyndig rådgivning til rådighed og tilbyde alternative løsninger.

Hvorfor er vores placering
perfekt til nearshoring i Europa?

WaveAccess er hjemmehørende i Sankt Petersborg, Rusland, og det er en pragtfuld by med en unik kultur – du må endelig nyde dens skønhed og så møde os i egen person til et ikke-bindende besøg!
3 timers nærhed Sankt Petersborg lufthavn er et stort internationalt midtpunkt, der kan nås fra hele Europa inden for 3 timer. Tilsvarende tidszone Blot +2 timers forskel til de fleste europæiske lande muliggør tilgængelighed, lige når du har brug for os.
Forenelig mentalitet Vores værdier, holdning og fremgangsmetode er veljusteret til europæisk kultur.

Udvalgte kunder

For min forretning er nearshoring altafgørende, og det var den eneste måde, vi nogensinde kunne få vores projekt på markedet. Og WaveAccess-teamet var ikke de typiske "ja-folk" – de var ærlige og oprigtige om arbejdet, og de havde naturligvis al den tekniske viden og projektledelsesfærdigheder, som hjalp mit projekt til at få succes.
Julian Fisher
Founder and CEO of Jisp
Jeg har nu arbejdet sammen med WaveAccess i mere end 10 år via flere virksomheder, og de har altid leveret det, jeg vil have, til tiden og inden for det fastsatte budget. WaveAccess-teamet tager vores mål til sig, og jeg er godt tilfreds med deres arbejdsprodukter.
Bio Rancho logo
quote left
quote right

Fakta om WaveAccess

600 team-medlemmer
 • Udviklere
 • Designere
 • DevOps-teknikere
 • Projektledere
 • QA-teknikere
 • Analytikere
 • Markedsføringsfolk
300fuldførte projekter
 • Web og Mobile
 • Data Science
 • Internet of Things
 • Desktop
 • Database
 • Cloud
 • QA
20års levering af succesrige resultater til vores kunder

Lad os komme i gang

Bed om et tilbud eller tag en snak
med vores tech ekspert

Udfyld formularen, så vender vi tilbage indenfor én hverdag

Påkrævet felt

Påkrævet felt

Beklager, men vi fik ikke din e-mail

Hvordan vi behandler dine persondata
Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.

Relaterede services

Applikationsudvikling
Dedikeret Udviklingsteam
Softwareudvikling for startups

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.