Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess Nordics ansætter Esper Riis som Project and Presales Manager

Udgivet 1 juli, 2021

Den 1. juli 2021. ansatte WaveAccess Nordics Esper Riis som Project and Presales Manager.

WaveAccess Nordics ansætter Esper Riis som Project and Presales Manager

Esper Riis har næsten 10 års erfaring med projekt- og produktledelse med sig fra den elektroniske produktion & fremstillingsindustri. Han har arbejdet med embedded software, webudvikling, digital forretningstransformation, kraftværker, IoT og SCADA. Derudover har han også arbejdet med outsourcing af softwareudvikling til eksterne nearshore -teams siden 2014.

I sin rolle, inden han kom til WaveAccess Nordics, ledede Esper Riis udviklingen af sensor hardware og software, samt onlinetjenester baseret på IoT, hvorved den digitale forretningstransformation for SKOV blev igangsat.
I januar 2020 blev hans primære projekt på SKOV, Episcope, tildelt "Årets projekt" i kategorien Experts Choice af GlobalCIO i Rusland.

Inden da var Esper Riis en del af DEIF's team i næsten 10 år som softwareingeniør, projektleder og produktchef for blandt andet DEIF Insight - en IoT -platform til fjernovervågning af generatorer.

Uddannet fra EUC Midt Viborg i 2006. Nomineret til "Årets unge projektleder" af dansk projektledelse i 2019.

WaveAccess Nordics er en filial af en international softwareudviklingsvirksomhed med kontorer i USA, Tyskland, Danmark og Storbritannien, 4 udviklingscentre og mere end 600 medarbejdere. Nordens kontorer er placeret i København og Viborg.

SAP og Dynamics 365 løsning til SKOV

IT- og software-udviklerne hos WaveAccess har for nylig udviklet en avanceret SAP og Dynamics 365-integration til SKOV, verdens førende leverandør af Clima- and Farm Management Solutions til husdyrproduktion.
18 december, 2020

WaveAccess hjælper dansk landbrug med at gøre sig klar til fre...

Den danske virksomhed SKOV A/S, leverandør af løsninger til forvaltning af klima og landbrugsbedrift til animalsk produktion, har indgået partnerskab med WaveAccess om at udvikle Episcope – den analytiske platform, som vil revolutionere markedet for landbrugsprodukter.
15 maj, 2020

Relaterede services

Internet of Things
Udvikling af mobil-apps

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.