Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess hjælper dansk landbrug med at gøre sig klar til fremtiden

Udgivet 15 maj, 2020

Den danske virksomhed SKOV A/S, leverandør af løsninger til forvaltning af klima og landbrugsbedrift til animalsk produktion, har indgået partnerskab med WaveAccess om at udvikle Episcope – den analytiske platform, som vil revolutionere markedet for landbrugsprodukter.

Den globale population forventes at nå mere end 9 mia. mennesker inden 2050. Det betyder naturligvis en større efterspørgsel på fødevareressourcer. Med stigende bydannelse og en begrænset mængde land er der et stigende behov for at finde måder til at forbedre aktuelle driftsmetoder og procedurer i landbruget. Anvendelser af IoT-teknologier i industrirummet har påvist, at der er et enormt potentiale for digitalt landbrug.

Episcope er et benchmark-program, der er udviklet til slagtekyllingproducenter, så de anonymt kan sammenligne deres landbrugs præstationsparametre med andre landbrug verden over. Forskellige parametre indsamles fra flere sensorer, der er placeret i slagtekyllingehusene, og som omfatter foder, klima (temperatur, luftfugtighed, lys osv.) og produktionsindikatorer. Episcopes analyseværktøj samler indsigtsfulde data, harmoniserer og leverer dem til farmere på en letoverskuelig og interaktiv måde. Værdifulde indblik fremlægges på det foretrukne sprog, en unik repræsentationsmåde forudses for hver type parameter, og alle indikatorer kan ses i detaljeret form for at spore resultater på en tidslinje.

WaveAccess_Episcope_benchmarking_app_2

Løsningen hjælper med at forstå, hvilken virkning hvert input har på slagtekyllinger, både hvad angår produktivitet og ressourceadministration. Farmere kan derfor omgående fastslå fjerkræets sundhed og behov for indførelse af korrekt pleje og forbedringer. Kombineret med farmernes viden og intuition muliggør Episcope mere informerede administrationsbeslutninger. Resultatet er øget landbrugsproduktivitet, og det hjælper også med at reducerer omkostninger, baner vej for nye indtægter og beskytter miljøet ved at administrere ressourcer på en intelligent måde.

WaveAccess_Episcope_benchmarking_app_3

"Med vores dedikerede løsning kan farmere over hele verden drage umådelig fordel af datadrevet landbrug og IoT-teknologier. Sammenligning af vigtige skridt med andre slagtekyllingeproducenter hjælper dem, så de ikke sakker efter konkurrenterne, og så de kan være sikre på, at investeringen giver udbytte. Vi har hyret WaveAccess til at sikre, at tjenesten kan bruges til dets fulde potentiale. Vi har arbejdet sammen i næsten et år, hvor WaveAccess har vist sig at være et utroligt professionelt udviklingsteam, der ikke er bange for at anfægte den foreslåede løsning," udtaler Esper Sejersen Riis, projektleder hos SKOV.

"Områder som Europa og USA ser allerede en stærk hældning mod digitalt landbrug – ved at anvende værktøjer og tjenester, der hjælper med at øge produktivitetshastigheder og faldende udgifter. Vores team er beærede over at være en del af et projekt, der virkelig kan fremdrive vækst inden for landbrugssamfundet. Vi ser frem til at fortsætte vores resultatrige samarbejde med SKOV for at udvide Episcope-funktionaliteten," – siger Stefan Pedersen, administrerende direktør hos WaveAccess Nordics.

WaveAccess_Episcope_benchmarking_app_4

Episcopes benchmark-tjeneste er en stor hjælp til danske farmere, da den giver kvæglandbrugsproduktionen et boost og leverer nøjagtighed, gennemførthed, sikkerhed og pålidelighed på et højere niveau. Et effektivt, tilgængeligt og brugervenligt værktøj, der kan hjælpe med at tackle en sådan omfattende udfordring som at brødføde en voksende befolkning og samtidig tilpasse sig et konkurrencedygtigt landskab samt holde trit med miljømæssig bæredygtighed.

Relaterede services

Internet of Things
Applikationsudvikling
IT-design til Sundhed

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.