Bare start med at skrive...
Nyheder

23 år: vi ser os tilbage og bevæger os fremad

Udgivet 28 juli, 2023

WaveAccess fejrer sit 23. jubilæum! I den anledning vil vi gerne sige stort tillykke til alle, som har været en del af vores utrolige rejse. Vi vil gerne gribe muligheden for at dele de seneste nyheder og opdateringer om vores virksomheds fremgang.

WaveAccess har nået endnu en betydelig milepæl: gennem de sidste 23 år har vores virksomhed utrætteligt fremstillet tilpassede softwareløsninger til forskellige forretningsprocesser og -opgaver, samt formået at samle et exceptionelt  globalt team, der er kendt for sin enestående præstation og sit enestående samarbejdsfokus.

For øjeblikket tilbyder WaveAccess et udvalg af 50 tjenesteydelser, der omfatter softwareudvikling, data og AI, Microsoft Dynamics 365, DevOps og optimering, it-rådgivning og outsourcing, presserende projektgendannelse, samt design og prototypefremstilling. WaveAccess forbliver engageret i at fremme en global teamfremgangsmåde og dermed udvide sin rækkevidde. Vores team er med årene blevet udvidet i betydelig grad og består i dag af mere end 850 professionelle, som arbejder i mere end 30 lande.

Rebranding

WaveAccess har gennemgået vellykket rebranding, og vi er begejstrede over at kunne introducere dig for det nye, men genkendelige logo i en klar og livlig farve og vores nye motto "Form fremtiden", der forkynder aktivitet, skabelse, mod og hastighed. WaveAccess' nye udseende er optimalt på linje med den transformation, vi har oplevet som virksomhed i løbet af de sidste 10 år, og det symboliserer vores dynamiske fremtid.

Intern kommunikation

Vi introducerede en ny virksomhedsplatform, som hurtigt er blevet grundlaget for vores økosystem for intern kommunikation; det forener på effektiv vis alle medarbejdere over hele verden og fungerer som ét enkelt informationsmiljø. Formålet med intranettet er at forenkle rutinemæssige aktiviteter, fremme vertikal og horisontal kommunikation samt promovere virksomhedens værdier og principper.

Nye tjenesteydelser

WaveAccess har introduceret en ny service, der samler deres omfattende ekspertise inden for softwareudvikling og strategisk rådgivning til rejse- samt hotel-, restaurations- og oplevelsesbranchen. Vi tilbyder udvikling af innovative løsninger og yder strategisk vejledning for at forbedre rejseforretningers drift. Ved hjælp af en dyb forståelse for sektorens unikke udfordringer og ved at tage imod de seneste teknologier sætter vi vores kunder i stand til at få succes i det dynamiske rejselandskab.

Projekter

WaveAccess har været involveret i flere betydningsfulde projekter, der vil blive husket for deres indflydelse. Her er nogle få bemærkelsesværdige eksempler:

Vi byggede en multitenancy lead capture-platform til CaptureNow, den amerikanskbaserede SaaS-løsningsudbyderen til forbrugsbaserede advokatfirmaer. Applikationen lader brugere reducere omkostningen til kundeerhvervelse og kundefastholdelse samt øge antallet af anmodninger og positiv feedback. Ved at engagere vores team sparede vores kunde omkring 50% af deres samlede projektomkostninger.

Vi introducerede vores seneste IoT-løsning til landbruget, der er designet til fjernovervågning af opbevarede afgrøder. cropSave er en omfattende hardware- og softwarepakke, der består af en webovervågningsapp, som er bygget på Thingsboard CE IoT-platformen og LoRaWan-enheder kendt som termiske afledere, som blev udviklet af vores team. Ved at bruge løsningen anticiperer vi, at vores kunder vil kunne reducere afgrødetab med 20%.

Brancheanerkendelse

Vores virksomhed har opnået anerkendelse og inklusion på diverse ranglister for vigtige brancheplatforme og samlede enheder. Nogle betydningsfulde eksempler omfatter: Top IT Companies in Armenia, Top 10+ Artificial Intelligence Companies in Germany (2023) og Top 10+ Cognitive Computing Companies in Germany (2023) ifølge TechBehemoths, Top Internet of Things (IOT) development firms in Armenia og Top Natural Language Processing Companies in the UK ifølge The Manifest. Vi er også begejstrede over at have modtaget tre nye anmeldelser på Clutch, en velrenommeret B2B anmeldelses- og markedsanalyseplatform.

WaveAccess Nordics har opnået stor opmærksomhed fra danske medier. Fremtrædende brancheressourcer som f.eks. Computerworld, ITWatch, DetailWatch, Transportmagasinet, Energy Supply og Kommunen har publiceret sagkyndige spalter og interviews, der fokuserer på virksomhedens ekspertise. Disse spalter har hjulpet med at øge opmærksomheden og etablere vores omdømme som en nøglespiller på markedet.

Fejring af vores rejse

Nu hvor vi fejrer vores 23. fødselsdag ser vi stolt tilbage på den bemærkelsesværdige rejse, vi har været på de seneste år. Vi siger stort tillykke til alle dem, som har bidraget til WaveAccess' centrale rolle inden for det globale it-fællesskab i dag!

Frigør kraften i samarbejde

Hos WaveAccess tror vi, at outsourcing ikke bare handler om at finde den billigste eller hurtigste løsning. Det handler om at opbygge stærke og gnidningsfrie samarbejder, der fører til succes. Med 23 års erfaring har vi lært, at nøglen til enestående resultater ligger i a...
28 juni, 2023

Mød WaveAccess' nye udseende!

WaveAccess har fået nyt design, og vi er glade for at kunne præsentere dig for det friske og alligevel genkendelige logo i lyse, levende farver og vores nye motto "Form The Future". Lad os fortælle dig mere om den nye fase i udviklingen af vores brand.
5 september, 2022

En rejse på 22 år

I juli 2022 fyldte WaveAccess 22 år! Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at lykønske alle de involverede samt dele de seneste nyheder om virksomheden. WaveAccess fortsætter med at fokusere på den globale teamtilgang, udvide sin tilstedeværelse samt understøtte fjerna...
12 juli, 2022

Relaterede services

Internet of Things
Machine learning
IT-rådgivning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.