Bare start med at skrive...
Interview

Interview til ITWatch om IT-outsourcing

Udgivet 8 april, 2023

ITWatch talte med Kenneth Hallingskov, administrerende direktør for WaveAccess Nordics, om IT-outsourcing i dagens verden og den måde, WaveAccess håndterer manglen på kvalificeret personale og håndterer problemet med kulturel tilpasning med succes.

Tilstanden i verden, stor medarbejdermangel i Europa generelt og Danmark især, har fået WaveAccess til at kigge efter medarbejdere i helt nye markeder.

I stedet for Danmark eller Polen søger WaveAccess nu folk i andre østeuropæiske lande og i Asien. Indtil videre har WaveAccess fundet nye medarbejdere i Armenien, Kasakhstan, Georgien og Sri Lanka. De blev valgt,  fordi landene har en konkurrencedygtig pris, gode engelskkundskaber og nogle gode IT-universiteter.

"Det, der er ved at ske nu, er, at vi er begyndt at mangle folk i Danmark. Det er svært at finde dygtige udviklere. Man skal nærmest tilbyde skyhøj løn og syv ugers ferie. Det kan være rigtig svært at finde udviklere, hvis du er en mindre virksomhed, der ikke har et stort navn," siger Kenneth Hallingskov, der er landechef i Danmark for WaveAccess.

"Mange roser vores medarbejdere for at være dygtige. Her mener de ikke kun dygtige til at kode, men til at samarbejde. Der er god dialog, fejl minimeres, og tingene bliver færdige til tiden. Feedbacken er, at de føler, det er som at arbejde med en dansk udvikler," bemærker han.

Læs mere på ITWatch

Globalt distribuerede teams: grundlaget for vækst

Ikke alene bliver WaveAccess globalt ved med at indvie nye kontorer, men ansætter også konstant dygtige it-fagfolk over hele verden og flytter eksisterende teams. Hvorfor? For at kunne få en større forståelse af de lokale forretningskrav og specifikke overvejelser på lok...
16 juni, 2022

En rejse på 22 år

I juli 2022 fyldte WaveAccess 22 år! Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at lykønske alle de involverede samt dele de seneste nyheder om virksomheden. WaveAccess fortsætter med at fokusere på den globale teamtilgang, udvide sin tilstedeværelse samt understøtte fjerna...
12 juli, 2022

Mød WaveAccess' nye udseende!

WaveAccess har fået nyt design, og vi er glade for at kunne præsentere dig for det friske og alligevel genkendelige logo i lyse, levende farver og vores nye motto "Form The Future". Lad os fortælle dig mere om den nye fase i udviklingen af vores brand.
5 september, 2022

Relaterede services

Applikationsudvikling
Udvikling af mobil-apps
IT-rådgivning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.