Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess har succesfuldt fornyet ISO-certificeringerne

Udgivet 13 maj, 2024

WaveAccess har med succes gennemført en rutinemæssig inspektionsaudit af sine ledelsessystemer for at sikre overensstemmelse med de internationale standarder ISO 9001:2015 og ISO/IEC 27001:2013. 

Resultaterne fra audit bekræftede, at WaveAccess opfylder kravene i ISO 9001:2015 for kvalitetsstyring og ISO/IEC 27001:2013 for informationssikkerhedsstyring.

Kvalitetsstyringssystemet (QMS)

Er det at have ISO 9001:2015-certifikatet et synligt udtryk for WaveAccess' forpligtelse til at forstå kundernes behov og konsekvent forbedre forretningsprocesser, udvikling og personalepolitikker. Det sikrer ligeledes en klar fordeling af ansvar og myndighed blandt medarbejdere, samt tilgængeligheden af dokumenterede instruktioner, som er kendt af alle holdmedlemmer. Et effektivt system til kvalitetskontrol af udført arbejde er også en del af dette system. En nøgleaspekt af standarden er virksomhedens evne til at analysere forretningsmiljøet, forudse potentielle trusler og træffe foranstaltninger for at forhindre dem.

Informationssikkerhedssystemet (ISMS)

Beskytter WaveAccess' system virksomhedens information, kundedata, teknologier, udviklede løsninger og andre aktiver mod trusler om ødelæggelse, forvrængning, offentliggørelse eller tab.

Kontinuerlig forbedring af processer

Overholdelse af ISO-standarder bekræfter virksomhedens engagement i kvalitetsarbejde på tværs af alle dens aktiviteter. Integrationen af QMS og ISMS muliggør overvågning af effektiviteten af forretningsprocesser, sætter målbare mål og sikrer tilgængeligheden af nødvendige ressourcer for at opnå dem. WaveAccess arbejder konstant på at forbedre interne forretningsprocesser for at imødekomme markedets krav og sikre, at den opfylder kundernes og samarbejdspartneres forventninger ved at levere førsteklasses softwareudvikling og IT-konsulenttjenester.

WaveAccess opnår udpegelse som Microsoft Solutions Partner

WaveAccess har med succes opnået udpegelsen som Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure) under det nye Microsoft Cloud Partner Program. Denne anerkendelse bekræfter vores tekniske ekspertise, omfattende erfaring og dygtighed i at opnå positive resultater for...
27 februar, 2024

WaveAccess nævnt blandt Clutch Global Leaders 2023

Vi er begejstrede for at meddele, at WaveAccess er blevet anerkendt som en vinder af Clutch Global Awards 2023 i kategorierne IoT, Cognitive Computing og Microsoft Dynamics CRM. Clutch Global ledere udvælges på baggrund af platformens strenge metode, der lægger vægt på br...
29 november, 2023

Frigør kraften i samarbejde

Hos WaveAccess tror vi, at outsourcing ikke bare handler om at finde den billigste eller hurtigste løsning. Det handler om at opbygge stærke og gnidningsfrie samarbejder, der fører til succes. Med 23 års erfaring har vi lært, at nøglen til enestående resultater ligger i a...
28 juni, 2023

Relaterede services

Applikationsudvikling
IT-rådgivning
Machine learning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.