Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess opnår udpegelse som Microsoft Solutions Partner

Udgivet 27 februar, 2024

WaveAccess har med succes opnået udpegelsen som Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure) under det nye Microsoft Cloud Partner Program. Denne anerkendelse bekræfter vores tekniske ekspertise, omfattende erfaring og dygtighed i at opnå positive resultater for vores kunder ved at udnytte kraften i Microsoft Cloud.

Års erfaring som Microsoft Gold Partner og nye bedrifter

Tidligere blev WaveAccess med stolthed anerkendt som Microsoft Gold Partner i adskillige år. Nu har vi dog opfyldt alle kravene og sikret os udpegelsen som Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure) inden for det omstrukturerede Microsoft Cloud Partner Program.

Denne præstation understreger WaveAccess' kompetencer, kvaliteten af vores service og vores engagement i at levere førsteklasses IT-løsninger. At blive en del af Microsoft Cloud Partner Program er en betydelig bedrift for os, da det nu kræver en mere detaljeret demonstration af vores evner på forskellige områder samt opnåelse af en bestemt "kompetencescore" baseret på færdigheder, certificeringer, udvidelse af kundebasen og kundesucces målt gennem vækst- og implementeringsnumre.

Som Solutions Partner for Digital & App Innovation demonstrerer WaveAccess vores evne til at hjælpe kunder med at opbygge, køre og administrere apps på tværs af forskellige sky-miljøer, lokalt og ved kanten, ved hjælp af førsteklasses værktøjer og rammer efter deres valg. Dette muliggør hurtig tilpasning til skiftende markedskrav, fremskyndelse af tid til markedet og levering af innovative og meget personlige oplevelser.

Anerkendelse af vores team

Denne udpegelse afspejler kvaliteten af vores arbejde og den samlede erfaring hos vores team. Vi udvider vores taknemmelighed til alle vores teammedlemmer, der for nylig har opnået eller vedligeholdt deres Microsoft-certificeringer, der kræves for at blive en Solutions Partner, og dermed viser deres dybe forståelse af Microsofts produkter og tjenester. Jeres dedikation er uvurderlig!

Dedikation til kundesucces

Det nye Microsoft Cloud Partner Program, der blev introduceret den 3. oktober 2022, erstattede de tidligere Gold- og Silver-mærker med seks løsningsområder: Infrastructure (Azure), Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Modern Work (Microsoft 365), Security (Microsoft 365 og Azure), og Business Applications (Dynamics 365 og Power Platform).

Trods ændringerne i partnerprogrammet står WaveAccess fast i vores engagement for kundesucces. Vi fortsætter med at styrke vores kunder med Microsoft-tjenester for at forbedre deres præstation og produktivitet. Det nye mærke bekræfter vores eksperternes beslutsomhed for at levere strategiske løsninger inden for Microsoft Cloud.

Med opnåelsen af Solutions Partner-status vil vi fortsætte med at vokse og lykkes på dette specialiserede område og ser ivrigt frem til at udvide vores specialiseringer inden for Microsoft Solutions Partner-programmet.

Prøv problemfri AI-integration med ValueXI

Oplever du stadig vanskeligheder med at bevæge dig fra AI-prototyper til AI-løsninger, der er klar til produktion? Kæmper du med at implementere AI i dine arbejdsprocesser? Eller drømmer du måske om at udnytte ChatGPT’s færdigheder, samtidig med at du overholder GDPR? Vi...
27 december, 2023

WaveAccess nævnt blandt Clutch Global Leaders 2023

Vi er begejstrede for at meddele, at WaveAccess er blevet anerkendt som en vinder af Clutch Global Awards 2023 i kategorierne IoT, Cognitive Computing og Microsoft Dynamics CRM. Clutch Global ledere udvælges på baggrund af platformens strenge metode, der lægger vægt på br...
29 november, 2023

23 år: vi ser os tilbage og bevæger os fremad

WaveAccess fejrer sit 23. jubilæum! I den anledning vil vi gerne sige stort tillykke til alle, som har været en del af vores utrolige rejse. Vi vil gerne gribe muligheden for at dele de seneste nyheder og opdateringer om vores virksomheds fremgang.
28 juli, 2023

Relaterede services

Applikationsudvikling
Machine learning
IT-rådgivning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.