Applikationsudvikling

Find din strategiske fordel med enterprise level applikationsudvikling

Applikationsudviklerne hos WaveAccess gør mere end bare at udvikle applikationer: de optimerer måden hvorpå du styrer dit foretag. Se her hvordan vi har udviklet  en brugertilpasset online løsning til forretningsprocesser og automatiseringer , som er blevet anvendt af Rolls Royce, Honey Well og andre kendte firmaer.

Download projektet

Applikationsudviklerne hos WaveAccess planlægger og udvikler brugertilpasset missionskritiske applikationer, som er unikke for din virksomhed. Vores team investerer tid og kræfter i at vurdere din forretnings nuværende behov for at skabe en applikation, som fejlfrit kan integreres i dit nuværende arbejdsforløb. På den måde reduceres nedetiden, som associeres med optræning.

Eftersom vores applikationer passer til de særlige behov for hver enkelt kunder, er ingen applikationer identiske. Din business fortjener en brugertilpasset applikation, og vores applikationsudviklere er forretningsorienterede profesionelle, som er engagerede i at opfylde dine specifikke behov.

Hvorfor har din virksomhed brug for en brugertilpasset Apllikation?

Meget off-the-shelf software er udvilket til masserne, og nogle gange behøves der ikke mere end det. Du behøver din brugertilpassede. Du behøver din brugerdefinerede, special-applikation, eftersom du har unikke krav og mål.

Lad vores applikations-udviklere bruge deres brancheviden til at levere applikationer, der matcher dine krav og specifikke forretningsmål. Din forretning fortjener en applikation, der ikke kun integreres gnidningsfrit, men også gør håndteringen af din forretning uendeligt mere effektiv.

Dit hold er klar - er du klar til dit hold?

Applikationsudviklerne hos WaveAccess ser dig ikke kun som en kunde. Vi ser os selv som en forlængelse af dit businessteam. Hvorfor skulle du spilde tid på at ansætte, optræne, og supporte en in-house applikationsudviklingsafdeling, når du kan have øjeblikkelig adgang til vores forretningsorienterede og erfarne applikationsudviklingsteam?

Vi har adgang til globale ressourcer, og vi har hjulpet internationale kunder fra vores base i Østeuropa. Vi er stolte af, at vi kan levere højere kvalitet end vores konkurrenter, som samtidig udbydes ganske billigt. Vores applikationsudviklere er højtuddannede, forretningsorienterede, og dedikeret til at overgå dine forventninger.

Vi er klar til at høre hvordan vi kan optimere din forretning. Spørgsmål lyder derfor: er du klar til at høre hvad vi kan gøre for din forretning? Bliv kontaktet

Teknologier & platforme:

WaveAccess application development technologies
Er du klar til at se hvad vores applikationsudviklere kan gøre for din virksomhed?
Kontakt os på +45 20 55 62 22 eller send en e-mail til hello@wave-access.com

Hvorfor vælge WaveAccess som din samarbejdspartner hvad angår din forretnings applikationsudvikling?

Vi kan svare på det spørgsmål med kun tre ord: Erfaring. Ekspertise. Passion.

WaveAccess tilbyder dig et on-demand team af professionelle applikationsudviklere, som er uddannet i måden du gør forretning på. På den måde kan vi udvikle software, som vil komplementere dig og din forretning.

  • Pålidelige kontaktpersoner er altid tilgængelige

  • Nyd af vores realtidskommunikation via Skype

  • Risikodeling

  • Ingen skjulte udgifter –
    åben og ærlig projektledelse

  • Holdstærk motivation

  • Fokus på at skabe langvarige værdier og relationer

Kontakt os venligst hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer

Wholesales-flights.com

Fra koncept til virkelighed. Vi udvikler unikke stabile virksomhedssapplikationer, som løser besværlige opgaver for forretninger samtidig med, at vi integrerer dem med de eksisterende forretningsprocesser. For eksempel, har vi skabt en en innovativ hjemmeside integreret med call center & sales support stystem for en stor virksomhed, der sælger flybiletter en detail.

Download projektet
   

LookUpBubbles

Udvikling Af Innovative Webshops
(.NET project)

I mere end 14 år af vores samlede erfaring har vi fået en masse projekter implementeret via forskellige teknologier for adskillige dele af forretningsverden. Bubbles er et af vores .NET projekter, som demonstrerer vores færdigheder i, at kunne levere cool interface, så vel som unikke brugertilpassede funktioner. Se her hvordan vi har udviklet den hurtigst voksende webshop in Storbritannien.

Download projektet

PM Solution

Til Elektonisk Bremseproduktion (Java projekt)

WaveAccess har udviklet et processstyringssystem til elektronisk bremseproduktion for et af verdens førende fabrikanter inden for elektroniske bremsesytemer med hydraulik. Systemet hjælper ingeniøre til at organisere deres arbejde med et betydningsfuldt antal af genstande så som biler, bremser, bremsekomponenter og testspecifikationer.

Download projektet

Projekt Planner

Er du intresseret i at arbejde sammen med os
Udfyld vores Projekt Planner.

Kør

Nyhedsbrev

indtast din e-mail adresse for at
modtage updates fra WaveAccess

Bliv ringet op

Hvornår passer bedst?

Annuller

Bliv kontaktet

Vedhæft
Filen må ikke være større end 30 mb
Annuller
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.