Om WaveAccess

Kompetence, erfaring, pålidelighed.

WaveAccess er et internationalt IT-firma, som udvikler software af høj kompleksitet. I løbet af vores 18-årige historie har vi udført mere end to hundrede vellykkede projekter. Vi holder ethvert projekt inden for rammerne af det planlagte budget samtidig med, at vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde.

I dag er vores kontorer at finde i 4 lande: USA, Storbritannien, Rusland og Danmark. Vores specialisters høje uddannelsesniveau gør det muligt for os at samarbejde med kunder uden særlige IT kundskaber.

WaveAccess udbyder de mest avancerede teknologier til firmaer i hele verden. Vores kunder består blandt andet af etablerede, markedsledende virksomheder, ambitionsrige start-ups og offentlige institutioner.

Ilya Feigin

”At levere de bedste løsninger til et projekt kræver en bred og omfattende erfaring med forskellige teknologier og metoder. Af den grund vælger firmaer fra hele verden WaveAcess.”

Ilya Feigin
Waveaccess CTO
about WaveAccess team
WaveAccess team 2011 Saint-Petersburg
WaveAccess team sports
 • WaveAccess is MS CRM Partner silver application development
 • “…WaveAccess teamet er meget professionelt og pålidelige hvad angår kommunikation, især når flere virksomheder er involverede...“

  Thomson Reuters logo
 • “…Jeg kan med glæde meddele, at vi ikke kunne ville have oplevet vores høje succes, og vi ville heller ikke have modtaget en række priser uden vores tætte samarbejde med WaveAccess…“

  c360 logo
 • “…WaveAccess var ikke det eneste succefulde team til at udføre testprojektet, men det var det team, der anvendte mindst ressourcer…“

  Choice logo

Hvad siger vores kunder om os?

Læs flere anbefalinger

Dedikeret udviklingsteam

Outsourcing er ikke en transaktion, men et partnerskab som er designet til at give dig noget for pengene i hvert trin af processen. Konfigurer det perfekte hold til at udføre de mest vanskelige projekter.

Vi samarbejder med integratorere

Vi elsker at arbejde med integratorere, og de elsker at arbejde med os. Overvej derfor WaveAccess som din partner til dine næste softwareudviklingsprojekter.

Ethvert projekt er specielt og unikt

Vi tager os af ethvert projekt som var det vores eget. WaveAcess teamsene arbejder ustandseligt for at give vores kunder personlig service og hurtig behandlingstid.

 

Hurtige fakta om os

 • test msg

Projekt Planner

Er du intresseret i at arbejde sammen med os
Udfyld vores Projekt Planner.

Kør

Nyhedsbrev

indtast din e-mail adresse for at
modtage updates fra WaveAccess

Bliv ringet op

Hvornår passer bedst?

Annuller

Bliv kontaktet

Vedhæft
Filen må ikke være større end 30 mb
Annuller
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.