Dedikeret Udviklingsteam

Outsourcing af softwareudvikling af høj kvalitet

Forestil dig at have dit eget dedikerede udviklingsteam: en gruppe managere, projektspecialister, applikationsudviklere, testere og så videre for fast månedlig pris. Hos WaveAccess kan du få et dedikeret udviklingsteam, som du selv kan håndplukke fra en eksisterende pulje af godkendte IT specialister i WaveAccess' database.

For effektivitet, åbenhed og fleksibilitet, giver outsourcing af dit produkt til udviklingsteamet hos WaveAccess dig garanti for de resultater du drømmer om. 

Hvordan arbejder et dedikeret udviklingsteam?

På samme måde, som du omhyggeligt vælger de bedste ansatte for din virksomhed, vælger vi kun de bedste IT-eksperter til at være end del af vores team. Det eneste du behøver at gøre, er at vælge dem fra vores pulje af IT-eksperter til dit udviklingsprojekt.

WaveAccess sørger for al udstyr, netværkskrav, samt udbyder projektledelsestjenester til at færddigøre dit projekt. Det der kaldes outsourcing på papiret, kommer i virkeligheden til at føles som en forlængelse af dit eget arbejdsteam.

Seks grunde til at arbejde med WaveAccess' dedikerede udviklingsteam

 • 1. Engager et team af professionelle 
  Hvornår har du sidst engageret et team, hvor hver person var ekspert inden for et bestemt område? Når du håndplukker dit dedikerede udviklingsteam, er der ingen dårlige valg. Alle medarbejdere hos WaveAccess er i stand til at danne et perfekt og sammenhængende team til dit projekt.

 • 2. Eksperter med omfattende viden om de vigtigste teknologier
  Vi anvender højteknologiske sprog og fremgangsmåder som standarden for vores udviklingsforløb. Vores udviklere og IT-specialister er eksperter i ethvert moderne værktøj inden for webudvikling, og vi er i stand til at implementere dem effektivt i overensstemmelse med dit projekts behov.

 • 3. Hold styr på projektet med en personlig projektleder
  Enhver af vores værdsatte kunder får tildelt en personlig projektleder til at tage sig af kommunikationen mellem kunde- og udviklingsteamet.

 • 4. Ingen Overraskelser, Åben Statusrapportering
  De væsentlige forudsætninger for god projektledelse er åbenhed, og dit udviklingsteam hos WaveAccess anvender agile udviklingsmetoder (Scrum), som lader dig holde dig på toppen angående hvilke opgaver hver medarbejder har udført inden for et bestemt tidsrum. Du kommer altid til at være velvidende om status af dit holdbaserede udviklingsprojekt.

 • 5. Vi ønsker længerevarende samarbejde med vores kunder
  Vi tager os gerne af dine engangsprojekter, men vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at dække alle dine behov inden for applikationsudvikling ved at oprette et samarbejde bygget på tillid og forståelse.

 • 6. Vores priser er fornuftige og fleksible
  Vores østeuropæiske baserede virksomhed har verdens bedste konkurrencedygtighed hvad angår kvalitet og pris sammenlagt, og vores færdigheder overskygges kun af vores konkurrencedygtige priser.

 
Find ud af hvad vores udviklingsteam kan gøre for din virksomhed i dag. 
Kontak os direkte på telefon +45 20 55 62 22 eller send en e-mail til hello@wave-access.com

Projekt Planner

Er du intresseret i at arbejde sammen med os
Udfyld vores Projekt Planner.

Kør

Nyhedsbrev

indtast din e-mail adresse for at
modtage updates fra WaveAccess

Bliv ringet op

Hvornår passer bedst?

Annuller

Bliv kontaktet

Vedhæft
Filen må ikke være større end 30 mb
Annuller
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.