R Udvikling & Optimering

High performance løsninger, som møder vores kunders behov

R programmeringssproget er udbredt blandt udviklere, der sidder med statistik og data mining med henblik på at udvikle statistisk software og dataanalyse. For at få det meste ud af R programmeringssproget tilbyder WaveAcess dig:

 • 1. R Udvikling
  For at kunne udbyde service af høj kvalitet, sammensætter WaveAccess dygtige teams, der kan skrive algoritmer ved at anvende forskellige biblioteker af R programmeringssproget.
 • 2. R Optimering
  Benyt vores mest0 erfarne udviklere til at optimere og gennemse applikationskodning. Med vores vidtstrakte teknologiske profil kan vi forbedre ydeevnen ved at ændre seperate dele af koden til at fungere via de hurtigste biblioteker.
 • 3. Konvertering til Java
  Til intensive opgaver er der behov for at manipulere R objekterne direkte. Vores udviklere kan konvertere R programmeringssproget til JAVA (eller hvilket som helst andet programmeringssprog), men det kommer til at fungere lige så vel som R interfacet.
 • 4. GPU accelering via CUDA og OpenCL
  R udbyder et stort udvalg af statiske og grafiske teknikker, så hurtig behandling af bulkdata er meget vigtigt. Vores computing erfaring gør det muligt for os at forbedre kvaliteten af applikationer med GPU (Cuda, OpenCL) og forøge applikationens ydeevne for at øge din forretnings effektivitet.

Hos WaveAccess fokuserer vi på løbende forståelse og fremskridt inden for de projekter vi arbejder med. Kombinationen af IT-forståelse, samarbejde, unikke viden og ekspertise om virkelige teknologier, heribalndt højteknologisk- og Life Science udvikling. Vi gør derfor alt for at finde de bedste løsninger til vores kunder.

Er du klar til at gå videre med vores tilpassede programmeringsservices?
Ring til os i dag på: +45 20 55 62 22 eller kom i kontakt.

Projekt Planner

Er du intresseret i at arbejde sammen med os
Udfyld vores Projekt Planner.

Kør

Nyhedsbrev

indtast din e-mail adresse for at
modtage updates fra WaveAccess

Bliv ringet op

Hvornår passer bedst?

Annuller

Bliv kontaktet

Vedhæft
Filen må ikke være større end 30 mb
Annuller
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.