Maskinlæring

Vi udvikler og implementerer maskinlæringsmoduler i informationssystemer til at løse anvendte matematiske opgaver for firmaer.

I udviklingen af informationssystemer bruges der ofte statistiske matematiske modeller baseret på hypoteser.
Maskinlæringsalgoritmer er baseret på dynamiske matematiske modeller, og anvender en model gentagne gange til den tidsvarierende virkelige inputdata og tilpasser den således. Beregningerne bygger derfor på den nyeste information, hvilket betyder, at opgaver kan løses mere effektivt.

Indlæs case

Udbredte problemer,
som maskinlæringsalgoritmer løser:

Prognoser af tendenser og hændelser

Med hjælp fra maskinlæringsalgoritmer kan man forudsige sandsynligheden for en bestemt hændelse, samt forudsige i hvilken retning en tendens udvikler sig. F.eks. kan man forudsige kundepotentiale eller sandsynligheden for salg. For forsikringsfirmaer er det muligt at udvikle et system, som ud fra tusinde af patienter udvælger de patienter, hvis fremtidige helbredsudgifter beregnes til at overstige en fastsat grænse, og hermed foreslås det, at der tages yderligere test eller forebyggende midler i brug.

Genkendelse og klassifikation af objekter

Maskinlæringsalgoritmer er i stand til at opdage og definere objekttyper på baggrund af et stort antal af billeder, f.eks. kan de vise neoplasi på røntgenbilleder.

Anbefalinger med
høj præcision

På baggrund af indhentet data om en bruger kan et anbefalingssystem fremvise de mest relevante varer for brugeren (tjenester, film, musik o.a.).
Anbefalingerne er baserede på visningshistorikken, alder, køn, interesser osv. samt hvad andre med lignende træk foretrækker. Anbefalingssystemet er baseret på maskinlæringsalgoritmer, som vi har udviklet til projektet Jisp (Web-platform + mobilapplikation + browserudvidelse).

Læs case

Vi viser gerne flere maskinlæringsprojekter
ved et personligt møde.

Indtast dine kontaktoplysninger, og vi ringer dig op for at aftale et møde.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Projekt Planner

Er du intresseret i at arbejde sammen med os
Udfyld vores Projekt Planner.

Kør

Nyhedsbrev

indtast din e-mail adresse for at
modtage updates fra WaveAccess

Bliv ringet op

Hvornår passer bedst?

Annuller

Bliv kontaktet

Vedhæft
Filen må ikke være større end 30 mb
Annuller
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.