Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess åbner dørene i den danske hovedstad

Udgivet 20 november, 2018

WaveAccess har åbnet et regionalt kontor i København. Virksomheden tilbyder det skandinaviske marked en nytænkende tilgang til nearshoring med en talentfuld gruppe it-eksperter, der vil gribe problemet med underbemanding i Danmark an.

WaveAccess i København

Kontoret i København vil fremme WaveAccess' profil i Vesteuropa. Den danske afdeling er fokuseret på brugerdefineret softwareudvikling, hvor den anvender sin efterspurgte ekspertise såsom udvikling og implementering af machine learning og AI-projekter, systemintegration og optimering-, udvikling- og brugertilpasning af CRM-systemer, udvikling af programmer på tværs af platforme og recovery af projekter. WaveAccess Nordics-teamet omfatter en projektleder, en teamleder og flere udviklere. Kontoret ledes af Direktør Stefan Pedersen, som ikke alene er ansvarlig for forretningsudvikling i Danmark, men også for udbyggelsen til andre skandinaviske markeder.

Stefan har med sin baggrund i ledelsesstillinger hos Mapp Digital, Siemens, Software Innovation, Projectplace, APSIS og andre teknologivirksomheder mere end 20 års erfaring med det skandinaviske teknologimarked. Stefan er en erfaren ekspert i kommunikation, digital markedsføring og digitale teknologier på tværs af kulturer og er kendt for sit engagement og måldrevne holdning. Hans missionsbeskrivelse som afdelingsleder er at gøre WaveAccess Nordics til den højeste standard for pålidelighed inden for teknologipartnerskaber.

Stefan_Pedersen

Stefan Pedersen, Managing Director, WaveAccess Nordics"

"Mere end 42 % af danske virksomheder mangler kyndige it-medarbejdere. WaveAccess er her for at dække denne mangel med russiske it-fagfolk på øverste niveau og samtidig spare dem for besværet med at hyre og uddanne medarbejderne såvel som at projektydelseskontrol. Vi bestræber os på at bygge et varigt partnerskab med teknologisamfundet i Danmark", siger Stefan Pedersen.

I september 2018 introducerede WaveAccess' stifter og teknologichef Ilya Feigin WaveAccess Nordics for det lokale erhvervsliv for den første russisk-danske konference "Nye muligheder for fremtidig digitalisering", der blev afholdt af den Russiske handelsmission i Danmark sammen med det Russiske center for videnskab og kultur i København. 

Den russisk-danske konference

Den russisk-danske konference "Nye muligheder for fremtidig digitalisering"

"I den seneste undersøgelse fra IMD World Competitiveness Center rangerer Danmark blandt de 5 første lande, der er klar til fremtidig digitalisering. Markedsrækkevidden for bredbåndslink, mobiltelefoner og computere i Danmark, overstiger langt verdensgennemsnittet. Det er ikke uden grund, at Danmark tiltrækker en masse venturekapital. Sammen med investeringerne stiger efterspørgslen på softwareudviklere. Ifølge Erhvervsstyrelsens rapport vil Danmark inden 2030 have en mangel på 19.000 it-fagfolk. For at komme gennem denne flaskehals outsourcer virksomheder softwareudvikling til forskellige lande, hvor Rusland er blandt de mest populære. I denne kontekst er russiske udviklere en værdifuld ressource: de har en kvalitetsuddannelse i it og computervidenskab, samt evnen til at lære og tilpasse sig hurtigt", understreger Ilya Feigin.

Ilya Feigin bemærkede også, at WaveAccess' tilgang til projektstyring for danske virksomheder er forskellig fra normale outsourcers tilgang og er en version af Agile-metodologien. "Først forsøger vi altid at slutte os til projektet på stadiet, hvor en idé fremspirer. Ved at have en gruppe virksomhedsanalytikere giver vi vores kunde en omfattende markedsundersøgelse og undersøgelser af eksisterende løsninger fra konkurrenter, og vi arbejder sammen med kunden for at udvikle funktionelle krav – hvilket er altafgørende, ikke blot for at vinde kunder, men også for at bringe investorer om bord. WaveAccess' ledende arkitekter bruger disse krav til at foreslå de optimale teknologier inden for budgettet og i henhold til udviklingsplanen. Kernen ved vores tilgang er løbende kommunikation – og det kan ikke overvurderes, eftersom kunden er i Danmark, og udviklingsteamet er hjemmehørende i et andet land".

Foruden Vest- og Østeuropa har WaveAccess arbejdet på det amerikanske marked med softwareudvikling siden 2000, med hovedsæde i Las Vegas, Nevada.

Relaterede services

Applikationsudvikling
Internet of Things

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.