Bare start med at skrive...
Nyheder

En rejse på 22 år

Udgivet 12 juli, 2022

I juli 2022 fyldte WaveAccess 22 år! Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at lykønske alle de involverede samt dele de seneste nyheder om virksomheden. WaveAccess fortsætter med at fokusere på den globale teamtilgang, udvide sin tilstedeværelse samt understøtte fjernarbejdskonceptet, for derved at øge ekspertisen i at arbejde med komplekse teknologiske og forretningsmæssige udfordringer, indgå nye partnerskaber, udvikle sine proprietære produkter, støtte medarbejderinitiativer og investere i talenter.

Vi har krydset en stor milepæl: I løbet af de sidste 22 år har virksomheden udviklet skræddersyet software til specifikke forretningsprocesser og opgaver, skabt løsninger til opgaver af enhver kompleksitet, herunder videnskabsintensiv udvikling, og opbygget et højtydende globalt team.

WaveAccess leverer 35 tjenester inden for projektudvikling, Data og AI, Microsoft Dynamics 365, DevOps og optimering, IT-rådgivning og outsourcing, projektgendannelse, design og prototyping. Virksomheden kan prale af en stærk ekspertise inden for moderne og efterspurgte teknologier, herunder kunstig intelligens (AI), Machine Learning (ML), Internet of Things (IoT), blockchain, VR/AR/MR, Big Data og BI. Gennem årene har vores team udviklet løsninger til mere end 500 virksomheder i 16 brancher, herunder Healthcare og Life Sciences, detail og E-handel, produktion, finans og forsikring.

Geografisk placering

I løbet af det seneste år har virksomheden udvidet sin tilstedeværelse ved at åbne tre nye kontorer: i Viborg i den nordlige del af Danmark, i Rhein i det nordlige Tyskland og i Rochester, Storbritannien.

Vores team består af mere end 800 mennesker, der arbejder i 22 forskellige lande. Vores medarbejdere har forskellige livserfaringer, interesser og kompetencer inden for forskellige discipliner, men er alle dedikerede til samarbejde, innovation og bæredygtighed.

Projekter i 2021-2022

WaveAccess vil blive husket for en række bemærkelsesværdige projekter fra 2021-2022. For blot at nævne nogle få:

Vi har indgået partnerskab med Transaction-Network, en tysk virksomhed der arbejder med udvikling af digitale økosystemer specifikt til maskinteknik, for at skabe en integrerende platform, der forbinder maskinbyggende virksomheder med deres slutkunder — producenterne — i eftersalgssupport. Platformen bruges til at styre maskinerne efter de er solgt (digital tvilling), overvåge systemerne (IIoT), planlægge vedligeholdelse og service samt kontrollere dem på forhånd (prædiktiv vedligeholdelse) og afgive eftersalgstilbud.

Vi fortsætter med at øge vores ekspertise inden for kunstig intelligens, og vi fortsætter også med at arbejde med bæredygtig udvikling og ESG. Vores AI-professionelle var så heldige at være med i udviklingen af MyPlasticDiary-webapplikationen MVP, som har til formål at gøre det muligt at spore og kontrollere forbrugsniveauerne af plastik, finde de nærmeste genbrugssteder og dermed reducere menneskets plastik-fodaftryk. Vi trænede applikationen til at kunne identificere plastikpakker ved billed- og etikettekst, samt til at kunne bestemme typen og vægten af den plast, de indeholdt, ved hjælp af genkendelsesalgoritmer og NLP (Natural Language Processing).

Produkter

WaveAccess har altid haft et stærkt fokus på produktvision. Desuden er den akkumulerede ekspertise blevet transformeret til udviklingen af vores egne it-produkter, herunder ValueAISyncIT og myQuiz, og hver af disse har været i aktiv udvikling i løbet af det seneste år.

ValueAI, den AI-drevne løsning til behandling af indkommende forespørgsler baseret på forudsigelser, prioriterer og kategoriserer forespørgsler og tildeler dem automatisk til forskellige afdelinger. Dette hjælper med at reducere responstiden på forespørgsler og sænker desuden procentdelen af mistede opkald samt antallet af fejl forårsaget af den menneskelige faktor. Med sin nye faceliftede version kan ValueAI nu integreres med chatbots, CRM-systemer, e-mail og andre kilder (FTP eller filsystem). 

Efterspørgslen efter SyncIT-platformen fortsætter med at vokse blandt virksomheder fra forskellige brancher for at løse diverse problemer. SyncIT-platformen gør det muligt at konfigurere synkronisering i realtid mellem forskellige informationskilder: CRM- og ERP-systemer, databaser, Excel (csv) osv. Desuden er SyncIT er en tilpasselig løsning: Vores specialister kan skræddersy en  speciel forbindelse, hvis en anden datakilde er deklareret.

myQuiz er en webbaseret cloud-platform til afholdelse af interaktive trivia-quizzer ved fysiske, virtuelle og endda hybride begivenheder.  Alene i 2020-2022 blev der afholdt omkring 1,8 millioner quizzer ved hjælp af myQuiz, og det samlede antal registrerede brugere oversteg 4,6 millioner.

Delingsekspertise 

WaveAccess-teamet har delt deres erfaringer og meninger med ekspertsamfundet i mange år. Dette har været inden for emner såsom udviklingen af det globale it-marked, innovative løsninger og trends inden for digital transformation, samt diskussion af den aktuelle dagsorden, herunder arbejdsmarkedets tilstand såvel som trends for de kommende år.

I 2021 deltog vi for andet år i træk i den prestigefyldte konference inden for kunstig intelligens — Ai4. Ved at blive bronzepartner fik vi muligheden for at introducere vores løsninger og tilgang til implementering af AI og Machine Learning på en virtuel stand.

November 2021 markerede ML Conference i Singapore - en af de mest autoritative internationale konferencer om Machine Learning. Lederen af vores Data Science afdeling afslørede de mest almindelige problemer, som ML-teams og kundeteams støder på, mens de arbejder på IT-projekter, og delte måder hvorpå problemerne kunne løses.

Starten af 2022 blev begivenhedsrigt og fuld af offline kommunikation — noget som vi i høj grad manglede under pandemien. DMEA i Berlin var den første større begivenhed. DMEA er en betydningsfuld europæisk konference og udstilling inden for digitalisering af sundhedsvæsenet. I Tyskland er dette emne særdeles relevant på grund af det nye "Future of Hospitals Act" program (Krankenhauszukunftsgesetz), som blandt andet regulerer offentlig finansiering af projekter til digital transformation af medicinske institutioner. I øvrigt blev WaveAccess Germany officielt certificeret af det tyske forbundskontor for social velfærd (Das Bundesamt für Soziale Sicherung) til at hjælpe virksomheders indsats i den digitale transformation i henhold til KHZG-loven.

Vi gik heller ikke glip af muligheden for at deltage i en anden begivenhed, der nærmest er obligatorisk i kalenderen for digitale sundhedsprofessionelle, nemlig HIMSS22 Europe-konferencen og udstillingen, som denne gang blev afholdt i Finlands hovedstad. Hvert år samler HIMSS en række eksperter for at diskutere idéer og løsninger, der vil drive innovationen i den næste generation af sundhedspleje.

Udviklingen af talenter

Vores TechLab sprudler med aktivitet: vores teams forsker i nye lovende teknologier, vælger de mest effektive og foregriber nye forretningsbehov.

Desuden kan hver medarbejder dele deres oplevelse med kollegerne på et af de faste webinarer. Showcase-møder, som er blevet en god tradition, er en glimrende mulighed for at fortælle alle kollegerne om diverse projekter. Disse online-møder giver mulighed for at udveksle erfaringer og er en fantastisk måde få nye idéer til at møde forskellige udfordringer med.

Hvis en medarbejder ønsker at udvide sin viden, så hjælper det interne uddannelsessystem. Dette omfatter kurser i forretningsengelsk, færdigheder i interne programmer, diverse værktøjer og teknisk dokumentation samt kurser i kommunikative kompetencer.

Fysisk og mental sundhed er også blandt vores topprioriteter. Blandt vores mange tilbud kan nævnes: yoga, undervisning i basketball og volleyball, deltagelse i maraton og forhindringsløb såvel som muligheden for at modtage psykologisk støtte fra specialister. Alle kan få, hvad der kræves i henhold til deres interesser og behov. Vi har desuden introduceret konceptet ”Familiedage” — små temature og udflugter for medarbejdere og deres familier.

Praktikprogrammet hos WaveAccess fortsætter desuden med at udvikle sig. Siden juli 2021 har 48 praktikanter, bestående af studerende og kandidater fra tekniske universiteter, sluttet sig til os.

Glædelig årsdag!

Vi har 22 års softwareudvikling, fremtrædende og komplekse projekter, teknologipartnerskaber, inspiration, forskning og opdagelser, nye oplevelser og spændende historier på bagen. WaveAccess spiller i dag en vigtig rolle i det internationale it-samfund, og vi ønsker alle involverede et stort tillykke!

Vi vil gerne takke alle kunder, partnere og hvert enkelt teammedlem for den fortsatte støtte og for at være en del af vores virksomheds vækst og ekspertise gennem årene.

På vores blog og sociale medier deler vi fortsat virksomhedens nyheder, og her kan du være blandt de første til at læse vores seneste historier.

Relaterede services

Applikationsudvikling
IT-rådgivning
Udvikling af mobil-apps

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.