Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess Nordics ansætter Thomas Lundbye som salgschef

Udgivet 1 august, 2021

WaveAccess Nordics er stolte over at byde velkommen til Thomas Lundbye som virksomhedens salgschef.

WaveAccess Nordics ansætter Thomas Lundbye som salgschef

Thomas har mere end 10 års erfaring med salg, digital forretningsstrategi, datavalue og MarTech. Ved at kombinere erfaringen med dokumenteret ekspertise til at forstå de forskellige virksomheders behov for software kan han sammensætte de optimale ressourcer til at løse specifikke problemer og levere de bedst egnede it-projekter og løsninger til tiden.

Hos WaveAccess vil han være ansvarlig for at udforske nye vertikaler, hvor WaveAccess kan hjælpe virksomheder med at nå deres mål via outsourcing af forretningsfokuseret softwareudvikling.

Thomas Lundbye startede sin karriere som salgschef for lokale erhvervsdrivende selskaber i Saudi-Arabien og Oman og tog efterfølgende plads på den modsatte side af bordet, da han sluttede sig til Dansk Supermarked som indkøber. Hér fik han indgående kendskab til forhandling, som han fortsatte med at praktisere hos FBD (Coop), hvor han besad stillingen som kategorichef. Denne rolle gav ham også mulighed for at arbejde direkte med markedsførings- og salgsstrategier og for at opbygge stærke relationer med producenter over hele Europa. Efter et fire års ophold i Bali, Indonesien, hvor han stiftede og drev sin egen virksomhed, vendte han tilbage til Danmark for at påbegynde en karriere inden for salg og markedsføring.

I de 10 år inden han sluttede sig til WaveAccess Nordics, var Thomas senior digital advisor hos InboundCPH, hvor han arbejdede med forretningsudvikling hos en række kunder. Ligeledes har han hjulpet større virksomheder med digitale udviklingsprojekter og marketing ved  Novicell ApS,  samt fungeret som senior digital rådgiver for IIH Nordic A/S.

Thomas forlod Aarhus Universitet med en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og marketing, en kandidatgrad i retorik, og han har en MBA i markedsføring. Han var også bestyrelsesmedlem for Multicultural Business Women, Danish Direct og Det danske Spejderkorps mellem 2010 og 2019.

WaveAccess Nordics er en filial af en international softwareudviklingsvirksomhed med kontorer i USA, Tyskland, Danmark og Storbritannien, 4 udviklingscentre og mere end 600 medarbejdere. Nordens kontorer er placeret i København og Viborg.

Relaterede services

Applikationsudvikling
IT-rådgivning
Hurtig Prototypefremstilling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.