MS CRM custom-udvikling & Tilpasninger

Vi leverer white label-løsninger til tusinde af softwarebrugere verden over

Vi hjælper IT-virksomheder med at fokusere på deres kunder, ved at lade os fokusere på udviklingen.

WaveAccess udbyder

Har du et antal implementerede produkter? Men de er ikke kompatible med CRM online endnu?

Har du et antal implementerede produkter? Men de er ikke kompatible med CRM online endnu?

Udvikling af løsninger til for CRM online adskiller sig fra udviklingen af CRM-løsninger installeret på partnerens eller kundens CRM-server. Microsoft har ændret arkitekturen for partnerløsninger. ASP.NET-teknologi kan ikke bruges længere. CRM Online-løsninger kræver overførsel af server business-logik til special-plug-ins, og brugergrænsefladen skal opdeles i Silverlight- og html5-komponenter. WaveAccess kan hjælpe dig med at udnytte skyen til at opfylde dine forretningsbehov ved at overføre dine Microsoft Dynamics CRM-kundeservieløsninger til CRM online.

Og endelig når produktet er kompatibelt med CRM online, vil det vigtigste være at oplyse andre om det. Hvis du vil udvide dine muligheder for produktlevering og skabe forbindelse til potentielle kunder, skal du bruge en virksomhed, som er kendt i hele verden!

Vores forslag:

  • Konvertering af dine produkter til CRM online
  • Oprettelse af partnerskab med c360, et af de mest velkendte CRM-firmaer styret af en succesrig Microsoft Dynamics-ledelse

De mest anvendte løsninger:

  • Udvikling og implementering af vertikale løsninger for advokatfirmaer, der anvender CRM4Legal (2011 Microsoft Dynamics Professional Services Partner of the Year Award)
  • Udvikling og vedligeholdelse af Sales Centric Relationship Charts fra 2006 (Microsoft CRM add-on til at visualisere forholdet mellem enhver virksomhedsmålsætning med enhver form for forbindelsesroller)
  • Udvikling af de følgende produkter integreret med MS CRM: e-commerce modul til Microsoft CRM, callcenter (med Microsoft CRM og Asterisk integreret), live chat applikation
Klar til at gå videre med vores MS CRM services?
Ring til os i dag på +45 20 55 62 22 eller bliv kontaktet.

Relaterede services

Applikationsudvikling
Dedikeret Udviklingsteam
Hurtig Prototypefremstilling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.