WaveAccess - hybridtilgang til teams

WaveAccess tilbyder vores kunder en fleksibel model til samarbejde og kan både levere en kombination af offshore- og nearshore udviklingsressourcer baseret på vores kunders behov.

Teknologi, der passer

Erfaring er en af vores kernekompetencer. Alle projekter er forskellige og kræver en unik kombination af ekspertise og praktisk erfaring. Uanset hvad dine behov måtte være, så kan WaveAccess forskelligartede team på over 300 fastansatte udviklere, designere og testere hjælpe dig med at omdanne din softwarevision til virkelighed. Vi medbringer vores erfaring, ekspertise og teknologi til alle vores projekter, så det eneste du skal medbringe, er dit projekt.

Kommunikation, der passer

Vi forstår, at ikke alle virksomheder har de nødvendige projektkrav dokumenteret på en måde, som tydeligt udtrykker deres vision. Ofte taler vi med menesker, som kan definere det problem, de forsøger at løse, men som de ikke har den tekniske ekspertise eller tid til at dokumentere alle detaljerne. Dette problem kan WaveAccess med og sammen med jer.

Nøglemedlemmer fra WaveAccess projektledelse og forretningsanalyseteams hentes ind for at opnå fuld forståelse for projektet og for at udvikle et samarbejde mellem vores udviklingsteam og jeres medarbejdere. I løbet af denne forberedelsesfase arbejder vi sammen om at udforske produktdetaljer, fremfinde projektkrav og udvikle en tydelige og handlekraftig plan, som skal være fundamentet for fremtidig udvikling.

Når projektet er igangsat, vil din dedikerede projektleder være din hovedkontaktperson og vil holde dig informeret om projektets status 24/7. Afhængigt af kundens unikke krav kan WaveAccess enten levere onsite eller offshore-projektledere. Uanset hvordan logistikken forholder sig deltager vores projektledere i alle projektrelaterede møder, hvor de giver præcise oplysninger om projektet, herunder krav, implementeringsdetaljer og status for parathed. Teamet på stedet er ikke kun begrænset til projektledere eller arkitekter. Udviklere, QA-medarbejdere og dev ops-ingeniører kan også blive bedt om at arbejde på stedet hos kunden på permanent basis.

Resultatet er, at al kommunikation – på tværs af landet – på tværs af kontinentet klares af WaveAccess.

Pris, der passer

WaveAccess er en global softwareudviklingsvirksomhed med kontorer strategisk placeret i hele verden. Ved at kombinere højt kvalificerede udviklere fra Østeuropa med erfarne arkitekter og projektledere fra USA og Vesteuropa kan vi levere den højeste tjenestekvalitet til en overkommelig pris.

Er du klar til at se, hvad vores hybridteam kan skabe for din forretning?
Kontakt os på +45 20 55 62 22 eller send en e-mail til hello@wave-access.com

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.