Bare start med at skrive...
Teknologier

Strategisk AI-workshop

Udgivet 4 marts, 2024

Er du på udkig efter en handlingsorienteret AI-strategi? Hos WaveAccess Nordics er du i gode hænder. Vi introducerer en eksklusiv workshop, skabt til fremadskuende virksomhedsledere, der ønsker at udnytte kunstig intelligens’ potentiale. Som resultat vil du få adgang til en klar, trinvis AI-implementeringsplan på blot få uger.

Opdag hvordan du opnår succes med AI-projekter gennem vores workshop, der henvender sig til virksomheder, der sigter mod at udnytte kraften i kunstig intelligens.

Vores omfattende program omfatter tre hovedstadier:
  • En forberedelsesfase, hvor oplevelsen skræddersyes til dine specifikke forretningsbehov.
  • En intensiv session, der både kan deltages i på stedet eller online, hvor livlige diskussioner og praktiske aktiviteter viser kunstig intelligens' strategiske anvendelser inden for dine forretningsprocesser. Dette inkluderer en gennemgang af dine tidligere forsøg på at forbedre arbejdsgange, udvælgelse af arbejdsgange, der ville have mest gavn af AI-integration, bestemmelse af de nødvendige data og ressourcer til procesoptimering samt fastlæggelse af KPI'er.
  • En detaljeret rapport og et opsummerende møde for at samle alle indsigter og skitsere handlingsorienterede strategier.

Workshoppen faciliteres af lederen af Data Science hos WaveAccess. Hans 10+ års ekspertise inden for at transformere virksomheder på tværs af forskellige sektorer med AI, kombineret med hans anerkendelse som taler ved globale tech-events, skaber grundlaget for en berigende oplevelse.

WaveAccess har succesfuldt gennemført mere end 80 AI-projekter og har udviklet en unik metode til at håndtere udfordringer ved teknologiimplementering. Vi opfordrer dig til at drage fordel af vores afprøvede tilgang!

Tag det første skridt mod at omforme dit forretningslandskab med AI ved at booke din konsultationssession. For mere information, bedes du kontakte os på hello@wave-access.com!

WaveAccess opnår udpegelse som Microsoft Solutions Partner

WaveAccess har med succes opnået udpegelsen som Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure) under det nye Microsoft Cloud Partner Program. Denne anerkendelse bekræfter vores tekniske ekspertise, omfattende erfaring og dygtighed i at opnå positive resultater for...
27 februar, 2024

Prøv problemfri AI-integration med ValueXI

Oplever du stadig vanskeligheder med at bevæge dig fra AI-prototyper til AI-løsninger, der er klar til produktion? Kæmper du med at implementere AI i dine arbejdsprocesser? Eller drømmer du måske om at udnytte ChatGPT’s færdigheder, samtidig med at du overholder GDPR? Vi...
27 december, 2023

Hvorfor du ikke vil have "yes people" på dit IT-projektteam

Hos WaveAccess går vi ikke efter "yes people". Vi sætter pris på teamwork, hvor hver eneste stemme tæller, og hvor samarbejdet er nøgleelementet. Denne tilgang sikrer os en succesfuld realisering af vores IT-projekter. I artiklen på engelsk tager Kenneth Hallingskov, admi...
14 december, 2023

Relaterede services

IT-rådgivning
Machine learning
Dedikeret Udviklingsteam

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.