Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess nævnt blandt Clutch Global Leaders 2023

Udgivet 29 november, 2023

Vi er begejstrede for at meddele, at WaveAccess er blevet anerkendt som en vinder af Clutch Global Awards 2023 i kategorierne IoT, Cognitive Computing og Microsoft Dynamics CRM. Clutch Global ledere udvælges på baggrund af platformens strenge metode, der lægger vægt på branchekendskab og evnen til at levere resultater, herunder i det danske erhvervsliv.

WaveAccess er blevet fremhævet blandt de bedste B2B-virksomheder for tre tjenester på Clutch, den førende globale markedsplads for B2B-serviceudbydere:

  • IoT Award

Vi er blevet anerkendt blandt de bedste IoT-virksomheder for vores evne til at navigere i kompleksiteten af Internet of Things-teknologi og skabe løsninger, der sømløst forbinder den fysiske og digitale verden. Vores IoT-løsninger har haft betydelig indflydelse på forskellige sektorer, herunder landbrug, detailhandel, økologi, sundhedspleje, smarte byer, produktion og logistik. Vores projekter omfatter forskellige anvendelser, lige fra overvågnings- og reaktionssystemer til udstyrshåndtering, 3D-positionering, sikkerhed og adgangskontrol, digitale tvillinger og AI-drevne analytiske platforme.

  • Cognitive Computing Award

Vi er stolte over at blive anerkendt som en af de bedste AI-virksomheder. Vores tilgang til problemfri integration af AI og Machine Learning i forretningsøkosystemer på tværs af brancher adskiller os. Blandt vores bemærkelsesværdige projekter er automatisering af påvisning af kolesterolplak i arterieskanningsvideoer, udvikling af et system til rangering af leads, oprettelse af adskillige anbefalingsplatforme og udformning af et analytisk værktøj til smart landbrug. Derudover har vores team for nylig introduceret ValueXI — vores proprietære AI Engine designet til at fremskynde udviklingen af AI-projekter og optimere ressourceudnyttelsen med op til 90%.

  • Microsoft Dynamics CRM Award

Denne pris afspejler vores ekspertise i implementering, tilpasning og konfiguration af Microsoft Dynamics CRM for at forbedre kundetilfredsheden. Vi tilbyder vores klienter en værdifuld viden og indsigt og sikrer, at de udnytter platformens fulde potentiale for at tilpasse den til deres unikke kundehåndteringsstrategier.

Vindere af Clutch Global Awards vælges på baggrund af deres branchekendskab og præstationsvurderinger, der udledes af et overflod af kundeanmeldelser, der er offentliggjort på Clutch-platformen. Denne anerkendelse afspejler ikke kun vores dedikerede indsats i løbet af året — den understreger også vores forpligtelse til at levere enestående brugerdefineret softwareudvikling og IT-rådgivning på globalt plan. Det, der virkelig gør denne pris særlig, er, at den især er baseret på ægte feedback fra vores klienter.

Vi er dybt taknemmelige for den tillid, vores klienter viser os. Som vi går fremad, forbliver vi forpligtet til at styrke virksomheder, fremme vækst gennem teknologi og omfavne nye udfordringer. Hvis du har haft en oplevelse med at arbejde sammen med os, inviterer vi dig til at besøge vores profil på Clutch og give en anmeldelse. Din feedback er uvurderlig!

Interview til ITWatch om IT-outsourcing

ITWatch talte med Kenneth Hallingskov, administrerende direktør for WaveAccess Nordics, om IT-outsourcing i dagens verden og den måde, WaveAccess håndterer manglen på kvalificeret personale og håndterer problemet med kulturel tilpasning med succes.
8 april, 2023

Det er nu AI skal flytte kommunerne

AI giver adgang til store forbedringsmuligheder, ikke mindst for kommuner og regioner. Derfor bør de 40 kommunale og regionale signaturprojekter fra 2020 til 2022 ikke stå alene. Det er nu kommunerne skal sætte fart på AI og omsætte de mængder af data de har til gavnlige...
20 februar, 2023

Succes med Machine Learning i 4 trin

Når du overvejer Machine Learning som en del af din virksomheds IT-værktøjskasse, er der visse ting, det er afgørende at adressere. I det følgende vil vi komme ind på, hvordan jeres tilgang til ML-projekter kan påvirke udfaldet. Grundig planlægning, forventningsafstemning...
12 april, 2019

Relaterede services

Internet of Things
Machine learning
MS CRM Custom-udvikling & Specielløsninger

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.