Bare start med at skrive...
Nyheder

Frigør kraften i samarbejde

Udgivet 28 juni, 2023

Hos WaveAccess tror vi, at outsourcing ikke bare handler om at finde den billigste eller hurtigste løsning. Det handler om at opbygge stærke og gnidningsfrie samarbejder, der fører til succes. Med 23 års erfaring har vi lært, at nøglen til enestående resultater ligger i at skabe en stærk forbindelse mellem vores team og vores kunder.

Hvad betyder samarbejde for os?

Samarbejde er hjertet i alt, hvad vi gør. Vi værdsætter tillid og åbenhed som essentielle ingredienser til at levere exceptionelle resultater. Ved at fokusere på disse immaterielle elementer skaber vi effektive oplevelser for vores kunder og etablerer langvarige partnerskaber.

Vi forstår, at digitale projekter har brug for et menneskeligt touch. Mens teknologi spiller en afgørende rolle, lægger vi vægt på mennesker og effektiv, konstant kommunikation. Ved at omfavne sunde samtaler, fremme åben feedback og respekt, samt opmuntre til engagement, skaber vi usynlige forbindelser, der overstiger det traditionelle kunde-leverandør-forhold.

Hvad definerer vores tilgang:

 • Indstilling: Vi nærmer os hvert projekt med en positiv og proaktiv indstilling.
 • Kommunikation: Vi prioriterer klare, transparente og effektive kommunikationskanaler.
 • Sunde samtaler: Vi fremmer løbende diskussioner, der fører til løsninger.
 • Ærlighed: Vi stræber efter at stille spørgsmål selv for at give klare svar og vurderinger og sige "Nej", når det er nødvendigt, da vi værdsætter vores kunders tid og ikke ønsker misforståelser eller forkerte forventninger.
 • Forbindelse: Vi opbygger stærke relationer baseret på tillid og fælles mål og stræber efter at skabe en gnidningsfri forbindelse mellem vores team og vores kunder.
 • Kulturel overensstemmelse: Vi sikrer, at vores team er det perfekte match til dit projekt i forhold til kompatibilitet og kulturelle aspekter.
 • Empati: Vi forstår og tager hensyn til vores kunders unikke perspektiver og behov.
 • Etik: Vi opretholder de højeste standarder for etisk adfærd i alle vores interaktioner.
 • Åbent og ikke-hierarkisk miljø: Vi skaber et samarbejdsmiljø, hvor alles stemme bliver hørt, og alle meninger tæller.
 • Pålidelighed: Vi opbygger tillid gennem ærlighed og ved at holde vores løfter.
 • Kontinuerlig support: Vi er forpligtet til at yde løbende support i hele projektet og efter afslutningen.

Så lad os invitere dig til at opleve den enkle glæde ved samarbejde med WaveAccess! Sammen kan vi skabe fantastiake løsninger, der gør en forskel.

Interview til ITWatch om IT-outsourcing

ITWatch talte med Kenneth Hallingskov, administrerende direktør for WaveAccess Nordics, om IT-outsourcing i dagens verden og den måde, WaveAccess håndterer manglen på kvalificeret personale og håndterer problemet med kulturel tilpasning med succes.
8 april, 2023

Mød WaveAccess' nye udseende!

WaveAccess har fået nyt design, og vi er glade for at kunne præsentere dig for det friske og alligevel genkendelige logo i lyse, levende farver og vores nye motto "Form The Future". Lad os fortælle dig mere om den nye fase i udviklingen af vores brand.
5 september, 2022

Globalt distribuerede teams: grundlaget for vækst

Ikke alene bliver WaveAccess globalt ved med at indvie nye kontorer, men ansætter også konstant dygtige it-fagfolk over hele verden og flytter eksisterende teams. Hvorfor? For at kunne få en større forståelse af de lokale forretningskrav og specifikke overvejelser på lok...
16 juni, 2022

Relaterede services

Applikationsudvikling
IT-rådgivning
Machine learning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.