Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess hjælper Envision med modernisering af deres IT-infrastruktur

Udgivet 27 juli, 2021

WaveAccess har moderniseret kontrolsystemet til produktionscyklussen af trykte produkter og opdateret opgaveadministrationen til at arbejde med visuelt indhold for Envision, et dansk full service-reklamebureau, der arbejder med alle aspekter i kommunikationsprocessen - fra forbrugerindsigt og strategisk planlægning til kreative koncepter, design og produktion. De primære kunder omfatter store detail- og fødevarevirksomheder. I øjeblikket er det fælles team Envision og WaveAccess begyndt at udvikle en platform til oprettelse af intelligente onlinekataloger, hvis indhold vil kunne tilpasse sig brugernes socio-demografiske egenskaber.

WaveAccess hjælper Envision med modernisering af deres IT-infrastruktur

Som styringssystem for produktionscyklussen til trykte produkter bruger bureauet Pplan. Det er en specialudviklet platform, der sørger for planlægningen af produktionscyklussen i henhold til en given algoritme, understøttelse af implementeringen af alle dens trin og fordeling af opgaver mellem teammedlemmer, samt overholdelse af deadlines.

I deres profil på fanen “Daglige job” kan en medarbejder se, hvilke deadlines de har i dag. Manglende opfyldelse af nogle af dem kan føre til et skift i den samlede produktionstidslinje, så det er meget vigtigt, at brugergrænsefladen konstant gør brugerens opmærksomhed på dette. Hvis en medarbejder ikke har nok data, eller indhold til at fuldføre deres opgaver, kan de skrive kommentarer til andre brugere. Medarbejdere med administratorroller kan redigere hele produktionsprocessen.

Efter at Adobe annoncerede ophøret af understøttelsen af Flash Player fra 2021, havde vi akut behov for at finde en udviklingspartner, da Pplan blev udviklet på Flex (SDK til opbygning af Flash-baserede programmer). Så da vi begyndte at arbejde med WaveAccess, var situationen ganske alarmerende. Der var kun to måneder tilbage, før Flash ville stoppe med at fungere, og vi havde ikke råd til bare en enkelt dag med nedetid.
Vi producerer kataloger til de to største detailkæder i Danmark. De leveres til stormarkeder og supermarkeder i hele landet i store mængder næsten dagligt. Derfor er deres produktionsproces meget intensiv. Den omfatter mere end 40 trin, og snesevis af specialister er involveret i den: produktionsledere, fotografer, layout/designere, logistikere.
Det er ret krævende at styre sådant arbejde manuelt. Derfor er vi meget taknemmelige over for WaveAccess-teamet, som var i stand til at oversætte systemets hovedfunktionalitet fra Flex til Javascript på så kort tid
Chris Taastrup Mikkelsen
Head of Prepress & Production hos Envision A/S

Efterfølgende blev alt platformensfunktionalitet overført til React. UX blev optimeret, og et nyt design og UI blev udviklet. Pplan bruges i øjeblikket som en intern Envision-service, men bureauet overvejer at forfine og omdanne det til et produkt, der vil blive solgt til andre virksomheder, som også ville blive implementeret med WaveAccess som vores udviklingspartner.

Ud over Pplan har WaveAccess opgraderet en anden Envision-service - Admanager. Det er en webapplikation, som bureauet bruger til at styre processen til oprettelse af visuelt indhold. I Admanager opretter produktionsledere ordrer og opgavebeskrivelser for produktbilleder, hvorefter opgaverne fordeles mellem fotografer. “WaveAccess har forbedret fotouploaderen og ordremodulet til indholdsoprettelse." - siger Chris Taastrup Mikkelsen, Head of Prepress & Production hos Envision.

SAP og Dynamics 365 løsning til SKOV

IT- og software-udviklerne hos WaveAccess har for nylig udviklet en avanceret SAP og Dynamics 365-integration til SKOV, verdens førende leverandør af Clima- and Farm Management Solutions til husdyrproduktion.
18 december, 2020

WaveAccess hjælper dansk landbrug med at gøre sig klar til fre...

Den danske virksomhed SKOV A/S, leverandør af løsninger til forvaltning af klima og landbrugsbedrift til animalsk produktion, har indgået partnerskab med WaveAccess om at udvikle Episcope – den analytiske platform, som vil revolutionere markedet for landbrugsprodukter.
15 maj, 2020

Relaterede services

IT-rådgivning
Softwareoptimering
Dedikeret Udviklingsteam
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.