Bare start med at skrive...
Teknologier

Kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for virksomheden

Udgivet 7 juli, 2021

Virksomheden WaveAcces tilbyder AI-løsninger, der kan lette det arbejdet i store datatunge og tidskrævende processor. Det kan spare mange manuelle ressourcer og ses på bundlinjen. Lær detaljer nedenfor i vores nye ekspertartikel til Alt om DATA.

ValueAi

Kunstig intelligens kan ofte virke som et lidt flyvsk begreb, der er svært helt at finde ud af hvad man skal bruge til. WaveAccess gør det imidlertid meget håndgribeligt. I den nye service, ValueAI, er kunstig intelligens et værktøj, som skal give helt konkret værdig for kunden.

Effektiviserer datatunge processer

I store virksomheden kan der eksempelvis ligge mange mandetimer i at få sorteret eller kategoriseret mails efter indhold, kompleksitet eller andet. Det er et arbejde som kunstig intelligens kan overtage.

En AI-løsning kan også anvendes til at analysere webdata for at optimere salg, trafik eller hjemmesidestruktur, eller bruges til at forudsige sandsynligheden for at lukke konkrete aftaler ud fra foreliggende præmisser og meget andet.

Kan give store besparelser

ValueAI skræddersyer en løsning. Det koster få tusind kroner at teste om har den rette effekt, og hvis det konstateres at det er tilfældet, går man videre med at implementere den i stor skala. En implementering tager et par uger, og indbefatter også automatiserede rapporter.

Ifølge ValueAI skal effektiviteten være til at føle på. Da løsningen kan sørge for at en opgave altid lander direkte hos den ansvarlige, uden ressourcekrævende mellemled, og da den samtidig kan reducere menneskelige fejl, gøre behandlingstiden mange gange hurtigere og generelt reducere manuelt arbejde, ikke mindst hos dyre specialister, skal resultaterne hurtigt kunne ses på bundlinjen.

Listen af eksisterende kunder tæller blandt andet Microsoft. Megafon, Fujitsu, Daimler og mange andre.

Relaterede services

Machine learning
IT-rådgivning
Internet of Things

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.