Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess ved vigtige begivenheder i branchen i København

Udgivet 8 oktober, 2018

I september 2018 deltog delegerede fra WaveAccess i tre førende tech-arrangementer, der blev afholdt i København: TechBBQ-topmødet, dansk-russisk IT-konference og AI-konferencen arrangeret af Computerworld. Her er, hvad vi lærte.

WaveAccess ved vigtige begivenheder i branchen i København

TechBBQ

WaveAccess-teamet startede deres tre-dages besøg i København med at deltage i TechBBQ-topmødet - en af de største platforme i Norden for startups, investorer, innovative virksomheder og rådgivere, der søger nye muligheder. Ilya Feigin, grundlægger og CTO for WaveAccess, deltog i en paneldiskussion om implementeringen af kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML), hvor han og hans kolleger fra Spenderlog, 2021.ai og KPMG Danmark diskuterede potentialet og hindringerne for praktisk implementering af begge teknologier.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

TechBBQ, September 24-25, 2018

Specifikke træk ved anvendelse af AI og ML i forskellige brancher er illustreret af WaveAccess' projekter. Blandt dem - udvikling af en machine learning-baseret analyseplatform til et logistikfirma, der er i stand til at vurdere køretøjers ruter i et specifikt område og deres forhold. Ved at indsamle data fra en række bevægelige objekter hjælper systemet med at foretage en ikke-lineær forudsigelse og opbygge en realtids-bevægelsesmodel samt evaluere objekternes tilstand for at estimere mulige fejl. Den giver afsendere mulighed for at træffe mere informerede og effektive beslutninger hurtigt. Hvilket resulterer i en reduktion i ulykkesfrekvensen og minimerer risikoen for nedbrud af køretøjet.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Paneldiskussionen "Implementering af AI, hvad er forhindringerne og mulighederne for praktisk tilpasning", TechBBQ

Et andet projekt, hvor Ilya Feigin demonstrerede nuancerne ved at anvende machine learning, blev leveret af WaveAccess til et firma, der leverer online-reservation af flybilletter. ML-systemet er designet til at optimere callcenterets arbejdsgang. Efter at have analyseret dataene foreslog WaveAccess' specialister, at klienten fokuserede på at forudsige sandsynligheden for, hvilke af kunderne og andre, der efterlod anmodninger på hjemmesiden, ville være mest tilbøjelige til straks at tage telefonen. Som et resultat deraf placeres anmodningerne med den højeste kvalitet øverst i køen og tildeles de mest effektive ledere, der har de største chancer for at lukke aftalen. Løsningen reducerede tiden for lovende kundeemner, der var tilbage på ventelisten, og som et resultat heraf steg salget med 17%, hvilket var næsten 3 gange højere end virksomhedens oprindelige forventninger.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Paneldiskussionen "Implementering af AI, hvad er forhindringerne og mulighederne for praktisk tilpasning", TechBBQ

Konference afholdt af Computerworldh

Den 26. september deltog WaveAccess-teamet i konferencen "Kunstig intelligens: Bring din virksomhed ind i fremtiden", der var dedikeret til den praktiske anvendelse af AI og machine learning-teknologier i danske virksomheder. Listen over talere omfattede specialister fra Alexandra Institute, 2021.ai, IBM, SupWiz, Microsoft og WaveAccess. Arrangementet blev arrangeret af Computerworld og samlede over 90 deltagere.

Vladimir Rybakov, chef for datavidenskab hos WaveAccess, introducerede en tilgang til, hvordan man effektivt organiserer ML-udvikling. Med eksempler fra WaveAccess' projekter, der blev implementeret i forskellige industrier, afslørede taleren de faldgruber, som virksomheder oftest støder på, og foreslog måder, hvorpå man kunne undgå disse forhindringer eller minimere deres konsekvenser.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

myQuiz på Computerworld-konferencen i København

"Antag, at du har et datasæt og har til hensigt at presse mest muligt ud af det. Hvad er det næste skridt? Du kan prøve at gennemføre et projekt med dit eget team alene, eller hyre en machine learning-guru, eller outsource projektet helt til et lille udviklingsteam eller endda en international leverandør. Men i hvert af disse scenarier er der et sæt fælles udfordringer og nuancer at være opmærksom på, som, når de forsømmes, kan bringe hele projektet i fare. Vores tilgang er helt sikkert ikke det eneste, der hjælper med at gennemføre projektet med succes - et stærkt motiveret team med sjældne og komplekse kompetencer er også et must-have. Men i praksis lykkes de fleste projekter stort set på grund af en gennemtænkt planlægning og rettidig forventningsstyring", fortalte Vladimir Rybakov.

Vi vil meget gerne dele præsentationen af Vladimir Rybakov med dig.

Præsentationen af WaveAccess blev efterfulgt af en quiz med spørgsmål, der gav konferencedeltagerne mulighed for at lære om vellykket anvendelse af AI og machine learning på rigtige forretningsproblemer. Den blev afholdt af Ilya Feigin, som er grundlæggeren og hovedarkitekten bag myQuiz-platformen, der kan bruges til at køre quizzer online. Tre vindere blev tildelt teknologipriser leveret af WaveAccess.

 

Relaterede services

Machine learning
Vidensintensiv Softwareudvikling
IT-rådgivning

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.