Bare start med at skrive...
Nyheder

WaveAccess ved vigtige begivenheder i branchen i København

Udgivet 8 oktober, 2018

I september 2018 deltog delegerede fra WaveAccess i tre førende tech-arrangementer, der blev afholdt i København: TechBBQ-topmødet, dansk-russisk IT-konference og AI-konferencen arrangeret af Computerworld. Her er, hvad vi lærte.

WaveAccess ved vigtige begivenheder i branchen i København

TechBBQ

WaveAccess-teamet startede deres tre-dages besøg i København med at deltage i TechBBQ-topmødet - en af de største platforme i Norden for startups, investorer, innovative virksomheder og rådgivere, der søger nye muligheder. Ilya Feigin, grundlægger og CTO for WaveAccess, deltog i en paneldiskussion om implementeringen af kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML), hvor han og hans kolleger fra Spenderlog, 2021.ai og KPMG Danmark diskuterede potentialet og hindringerne for praktisk implementering af begge teknologier.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

TechBBQ, September 24-25, 2018

Specifikke træk ved anvendelse af AI og ML i forskellige brancher er illustreret af WaveAccess' projekter. Blandt dem - udvikling af en machine learning-baseret analyseplatform til et logistikfirma, der er i stand til at vurdere køretøjers ruter i et specifikt område og deres forhold. Ved at indsamle data fra en række bevægelige objekter hjælper systemet med at foretage en ikke-lineær forudsigelse og opbygge en realtids-bevægelsesmodel samt evaluere objekternes tilstand for at estimere mulige fejl. Den giver afsendere mulighed for at træffe mere informerede og effektive beslutninger hurtigt. Hvilket resulterer i en reduktion i ulykkesfrekvensen og minimerer risikoen for nedbrud af køretøjet.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Paneldiskussionen "Implementering af AI, hvad er forhindringerne og mulighederne for praktisk tilpasning", TechBBQ

Et andet projekt, hvor Ilya Feigin demonstrerede nuancerne ved at anvende machine learning, blev leveret af WaveAccess til et firma, der leverer online-reservation af flybilletter. ML-systemet er designet til at optimere callcenterets arbejdsgang. Efter at have analyseret dataene foreslog WaveAccess' specialister, at klienten fokuserede på at forudsige sandsynligheden for, hvilke af kunderne og andre, der efterlod anmodninger på hjemmesiden, ville være mest tilbøjelige til straks at tage telefonen. Som et resultat deraf placeres anmodningerne med den højeste kvalitet øverst i køen og tildeles de mest effektive ledere, der har de største chancer for at lukke aftalen. Løsningen reducerede tiden for lovende kundeemner, der var tilbage på ventelisten, og som et resultat heraf steg salget med 17%, hvilket var næsten 3 gange højere end virksomhedens oprindelige forventninger.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Paneldiskussionen "Implementering af AI, hvad er forhindringerne og mulighederne for praktisk tilpasning", TechBBQ

Nye muligheder for fremtidig digitalisering

Den 25. september var København vært for den første russisk-danske IT-konference "Nye muligheder for fremtidig digitalisering", der blev afholdt af den russiske handelsmission i Danmark, sammen med det russiske center for videnskab og kultur i København.

I sin præsentation afslørede Ilya Feigin de russiske udvikleres fordele, særegenheder under samarbejdet med det danske erhvervsliv. Han introducerede også traditionelle modeller anvendt af it-outsourcing firmaer og afslørede WaveAccess' proprietære tilgang til projektledelse.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Den russisk-danske konference "Nye muligheder for fremtidig digitalisering"

Danmark er berømt for at have mange talentfulde fagfolk i R&D inden for innovative teknologier, der vil forblive i softwareudviklingshistorien for altid. Danske programmører udviklede programmeringssprogene C++ og C#. Den nylige undersøgelse fra IMD World Competitiveness Center placerer Danmark i toppen, når det handler om at være parat digitalt til fremtiden med hensyn til adaptive holdninger, forretningsfleksibilitet og IT-integration. Derudover kan Danmark prale af en af verdens højeste penetrationsgrader for bredbånd, mobiltelefoner og computere, hvor over 94% af de danske borgere er online og aktivt bruger en række onlinetjenester (især netbank).

“Så det er ikke overraskende, at det danske marked for nylig har været vidne til en betydelig tilgang af risikovillig kapital. Og med stigende investeringer, der fremmer markedets vækst, vokser efterspørgslen efter softwareudviklere. En rapport offentliggjort af Erhvervsstyrelsen i 2016 viste, at Danmark kommer til at mangle omkring 19.000 kvalificerede IT-eksperter inden 2030. For at imødegå manglen på ressourcer tyr danske virksomheder allerede til outsourcingfirmaer i forskellige lande. Rusland er blandt de første, man kan støtte sig til, da dette er de russiske specialister, der har en række ubestridelige fordele ", bemærkede Ilya Feigin i sin præsentation.

Først og fremmest kan flertallet af IT-specialister i Rusland være stolte af at have videregående uddannelse inden for IT og datalogi. En solid teoretisk baggrund suppleret med erfaring og sjældne kompetencer hjælper dem med at "se" teknologier indefra og ud og ved konstant at følge kravet om at opnå kodeeffektivitet. Effektiv kode er ofte afgørende for hele projekts succes.

En anden vigtig faktor, der bestemmer den store efterspørgsel efter russiske IT-eksperter i hele verden, er deres hurtige indlæringsevne. Teknologier ændrer sig konstant, nye frameworks og platforme bliver populære: Angular var således praktisk talt standarden til oprettelse af applikationer på én side for to år siden, og i dag foretrækker de fleste virksomheder at bruge React. Så IT-fagfolk skal være lette at efteruddanne, så de hurtigt kan tilpasse sig nye teknologitendenser, for at kunne anvende dem effektivt. Det er især den færdighed, som studerende tilegner sig på de russiske tekniske universiteter.

Imidlertid er det ikke nok bare at samle kvalificerede specialister for et projekts succes - det er nødvendigt at tilvejebringe et velorganiseret team, veletablerede processer og projektledelsesmetode, samt at sikre konstant kommunikation mellem udviklingsteamet og kunden. Og her kommer WaveAccess ind i billedet.

"Vores tilgang var inspireret af Agile-metodologien, men repræsenterer dens modifikation til en vis grad. For det første stræber vi efter at deltage i projektet på det tidspunkt, hvor forretningsidéen er helt ny - hvilket især er vigtigt for nystartede virksomheder. Generelt hjælper vores erfaring med at beskæftige os med unge teams os med at fokusere på økonomiske aspekter, herunder produktindtjeningen. Når vi bliver involveret på det stadie, hvor virksomheden allerede har formet sin vision, involverer vi et team af analytikere. Det giver os mulighed for at være sikre på, at produktet får den funktionalitet, der kræves af markedet, hvilket sikrer dets konkurrenceevne, og projektet vil drage fordel af de mest optimale teknologier, der overholder budgettet. Desuden vil vores team fortsætte med at overvåge markedet under udviklingen. Og endelig er kernen i vores tilgang gennemsigtig og kontinuerlig kommunikation, hvilket er særligt vigtigt, når kunden er baseret i Danmark og udviklingsteamet - i Rusland. En sådan tilgang gør det muligt at minimere risici for alle parter i den indledende fase og effektivt styre risici i hovedfasen af softwareudviklingens livscyklus ", forklarede Ilya Feigin. 

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

Computerworld-konferencen om anvendelse af AI og machine learning

Konference afholdt af Computerworldh

Den 26. september deltog WaveAccess-teamet i konferencen "Kunstig intelligens: Bring din virksomhed ind i fremtiden", der var dedikeret til den praktiske anvendelse af AI og machine learning-teknologier i danske virksomheder. Listen over talere omfattede specialister fra Alexandra Institute, 2021.ai, IBM, SupWiz, Microsoft og WaveAccess. Arrangementet blev arrangeret af Computerworld og samlede over 90 deltagere.

Vladimir Rybakov, chef for datavidenskab hos WaveAccess, introducerede en tilgang til, hvordan man effektivt organiserer ML-udvikling. Med eksempler fra WaveAccess' projekter, der blev implementeret i forskellige industrier, afslørede taleren de faldgruber, som virksomheder oftest støder på, og foreslog måder, hvorpå man kunne undgå disse forhindringer eller minimere deres konsekvenser.

WaveAccess_Computerworld_myQuiz

myQuiz på Computerworld-konferencen i København

"Antag, at du har et datasæt og har til hensigt at presse mest muligt ud af det. Hvad er det næste skridt? Du kan prøve at gennemføre et projekt med dit eget team alene, eller hyre en machine learning-guru, eller outsource projektet helt til et lille udviklingsteam eller endda en international leverandør. Men i hvert af disse scenarier er der et sæt fælles udfordringer og nuancer at være opmærksom på, som, når de forsømmes, kan bringe hele projektet i fare. Vores tilgang er helt sikkert ikke det eneste, der hjælper med at gennemføre projektet med succes - et stærkt motiveret team med sjældne og komplekse kompetencer er også et must-have. Men i praksis lykkes de fleste projekter stort set på grund af en gennemtænkt planlægning og rettidig forventningsstyring", fortalte Vladimir Rybakov.

Vi vil meget gerne dele præsentationen af Vladimir Rybakov med dig.

Præsentationen af WaveAccess blev efterfulgt af en quiz med spørgsmål, der gav konferencedeltagerne mulighed for at lære om vellykket anvendelse af AI og machine learning på rigtige forretningsproblemer. Den blev afholdt af Ilya Feigin, som er grundlæggeren og hovedarkitekten bag myQuiz-platformen, der kan bruges til at køre quizzer online. Tre vindere blev tildelt teknologipriser leveret af WaveAccess.

 

Relaterede services

Machine learning
Vidensintensiv Softwareudvikling
Dedikeret Udviklingsteam
Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse med vores websted bedre og hjælpe vores markedsføringsindsats. Ved fortsat at browse eller ved at klikke på "Accepter" accepterer du vores brug af cookies som beskrevet i vores privatlivspolitik.

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Services. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.