Bare start med at skrive...
Nyheder

Vores nye kontor i smukke og historiske Viborg er netop åbnet

Udgivet 1 februar, 2022

Kontoret ligger i kontorfællesskabet Arsenalet; en kreativ industriklynge med mere end 30 virksomheder og op til 150 professionelle, der arbejder med animation, spiludvikling, film, VR/AR/XR og design. I Arsenalet trives talent, viden, arbejde, iværksætteri og sociale aktiviteter på unik og attraktiv vis, og vi er meget begejstrede for nu at kunne være en del af alt dette!

WaveAccess Denmark

Hos Waveaccess værdsætter vi ikke kun kreativitet, idet stærk ekspertise, forretningsvisioner og  grundige analyser også er elementer, vi vægter højt. Med disse punkter i tankerne, skabte vi  adskillige VR/AR-løsninger, såsom VR-assisteret service til deltagelse i konferencer, VR Medical  Simulator, uddannelsesmæssige simulatorer såvel som adskillige AR-baserede mobile sundhedstjenester.

Vi følger konceptet for den industriklynge, vi har tilsluttet os. Vi skriver således ikke bare koden, men skaber derimod unikke løsninger til hver enkelt kunde og samarbejder med dem for at forøge deres forretningsværdi. Waveaccess kombinerer tekniske færdigheder med forretningsviden for derved at overgå dine forventninger.

Velkommen til vores nye kontor!

Succesfuld outsourcing handler om leverandørens forretningsfor...

Hvis man som virksomhed ønsker at outsource sin IT- og techudvikling, er det ikke kun et spørgsmål om teknisk formåen. Det handler om at leverandøren skal have forståelse for, at det i sidste ende ikke drejer sig om teknologi, men om forretning og at det er afgørende for...
19 oktober, 2021

WaveAccess Nordics ansætter Thomas Lundbye som salgschef

WaveAccess Nordics er stolte over at byde velkommen til Thomas Lundbye som virksomhedens salgschef.
1 august, 2021

WaveAccess Nordics ansætter Esper Riis som Project and Presale...

Den 1. juli 2021. ansatte WaveAccess Nordics Esper Riis som Project and Presales Manager.
1 juli, 2021

Relaterede services

IT-rådgivning
Applikationsudvikling
Udvikling af mobil-apps

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.