Bare start med at skrive...
Projektledelse

Globalt distribuerede teams: grundlaget for vækst

Udgivet 16 juni, 2022

Ikke alene bliver WaveAccess globalt ved med at indvie nye kontorer, men ansætter også konstant dygtige it-fagfolk over hele verden og flytter eksisterende teams. Hvorfor? For at kunne få en større forståelse af de lokale forretningskrav og specifikke overvejelser på lokale markeder ud over at have en international rækkevidde og overblik og en bedre følelse af kulturen  så at lære dig bedre at kende og være, hvor du har brug for os nu.

Vi tror på, at det kun er et globalt team af passionerede, motiverede og højt kvalificerede mennesker, der kan skabe ekstraordinære projekter. Afstand og tværkulturel kommunikation forstyrrer ikke det at have et vellykket og langsigtet samarbejde. Vi støtter derfor muligheden for at arbejde hvor som helst fra over hele kloden for at sikre, at alle WaveAccess's teammedlemmer har et ordentligt organisatorisk og teknisk setup for at sikre deres produktivitet. Samarbejde med vores globalt distribuerede teams er effektivt bygget på moderne projektledelsesmetoder, ledsaget af konstant gennemsigtig kommunikation og rapportering i realtid. Forfining af de interne processer på daglig basis giver os mulighed for at holde tempoet oppe. 

En sådan tilgang gør os i stand til at levere endnu større værdi til vores kunder over hele verden ved at tilbyde dem adgang til en bredere teknologisk talentpulje, fleksibilitet og betydelige omkostningsfordele.

I dag tæller vores mangfoldige team over 800 medlemmer: udviklere, designere, frontenders, DevOps-eksperter, projektledere, kvalitetssikringsingeniører, analytikere og marketingfolk. Ud over vores kontorer i Danmark (København og Viborg), Tyskland (Karlsruhe og Rheine), Storbritannien (Higham), Bulgarien (Varna), Armenien (Jerevan), Georgien (Tbilisi), Østeuropa (Sankt Petersborg) og USA (Las Vegas) er WaveAccess's talenter placeret i:

 • Belgien
 • Spanien
 • Cypern
 • Grækenland
 • Polen
 • Litauen
 • Montenegro
 • Tyrkiet
 • Argentina
 • Ukraine
 • Belarus
 • Aserbajdsjan
 • Kasakhstan
 • Kirgisistan

Vores teammedlemmer har forskellige livserfaringer, interesser og kompetencer, men de deler alle en forpligtelse til samarbejde, innovation og bæredygtighed. Hvilket i sidste ende er med til at levere fremragende forretningsresultater. 

WaveAccess’s HR-politik er fokuseret på langsigtet samarbejde. Vi investerer i vores dygtige fagfolk og tilbyder dem karrierevækstmuligheder over tid. Alle vores medarbejdere har lovlige medarbejderkontrakter, der inkluderer løn, fordelspakker og social sikring som anvist af arbejdsmarkedsloven i det land, hvor de bor. Derfor er der ingen arbejdsrelaterede juridiske risici involveret for nogen projektinteressenter. Alt i alt gør det muligt at afbøde følgende risici for vores kunders projekter: brug af freelance arbejdskraft, personaleomsætning, tab af talent, tab af projektviden, datasikkerhed. 

WaveAccess er der, hvor vores kunder har brug for, at vi er, og vi leverer projekter på tværs af alle tidszoner. Med dette i tankerne opbygger vi et højtydende team, der arbejder fra alle dele af verden. Geografi er ikke et problem: Det, vi leder efter, er ønsket om at dele passionen for teknologi, entusiasme, tid, viden, færdigheder og værdier i et globalt teamwork-miljø.

Relaterede services

IT-rådgivning
Applikationsudvikling

Hvordan vi behandler dine persondata

Når du indsender den udfyldte formular, bliver dine persondata behandlet af WaveAccess Nordics ApS. Grundet vores internationale tilstedeværelse kan dine data bliver overført og behandlet uden for det land, hvor du bor eller befinder dig. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst.
Du bedes læse vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger.